Diz Ağrısını Tedavi Etmek İçin 6 Doğal Yöntem

Diz Ağrısını Tedavi Etmek İçin 6 Doğal Yöntem Diz Ağrısını Tedavi Etmek İçin 6 Doğal Yöntem Stresli yaşamlarımızda, sıklıkla bazı hastalık...

Diz Ağrısını Tedavi Etmek İçin 6 Doğal Yöntem Diz Ağrısını Tedavi Etmek İçin 6 Doğal Yöntem

Stresli yaşamlarımızda, sıklıkla bazı hastalıklara veya başkalarına av oluruz. Diz ağrısı başka biri. Diz ağrısına yol açmasının birkaç nedeni var. Diz ağrısı burkulma, kırık, yaralanma veya artrit gibi ciddi bir sorun olabilir. Eklem ve kemiklerdeki iltihap, öncelikle artrit muzdarip olanlar etkiler. Evde bazı doğal ilaçlar ile tedavi edilebilir. İşte diz ağrısını tedavi etmek için 6 ev ilaçları.



Isı ve Soğuk Terapisi



Isıtma pedi diz ekleminizin sertleşmesini önler ve ağrıyı azaltır, oysa soğuk jel bazlı bir paket sizi ağrıdan kurtarır ve şişliği azaltır. Rahatlamak için bir buz torbası, ısıtma yastığı, sıcak paketler veya elektrikli battaniyeler kullanabilirsiniz.



Zencefil Özü



Zencefil faydaları ile bilinir ve Ayurveda'da yıllardır ilaç olarak kullanılmaktadır. Yakındaki mağazalarda veya yerel sebze satıcılarında kolayca bulunur. Bir mide ağrısı veya artritten rahatlama sağlayan enflamatuar özellikler içerir. Ayrıca acı için çiğ zencefil tüketebilirsiniz.



Elma sirkesi



Elma sirkesi dizlerinizdeki ağrıyı azaltmak için mükemmel bir kaynaktır. Alkalize edici etkisi, diz ağrısını azaltan ve hareketlerinizi iyileştiren kas yapılarını yumuşatır. Elma sirkesini suyla karıştırın ve yatmadan önce içirin, yoksa hindistancevizi yağı ile karıştırıp doğrudan etkilenen bölgelere uygulayabilirsiniz.



Hardal yağı



Hardal yağı ile yapılan hafif bir masaj, ağrı için harikalar yaratabilir. Bir hardal yağı masajı daha iyi hissetmenizi sağlar ve ağrının neden olduğu rahatsızlığı kolaylaştırır. Kan akışını uyarır ve ağrı ve iltihabı azaltır.



Akupunktur



Akupunktur, şişlik ve eklem ağrısının azaltılmasında etkili olmuştur. Birkaç akupunktur seansı artrit ve ağrının yol açtığı şişlikten kurtulmanızı sağlar. Risksiz prosedürü de göz önünde bulundurabilirsiniz, çünkü size başka şekillerde de yardım etmesi gerekiyor.



Zerdeçal



Zerdeçalda kimyasal bir bileşik olan kurkumin, antienflamatuar özelliklere ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olan antioksidanlara sahiptir. Diz ağrısını hafifletti ve anında rahatlama sağladı. Bir çorba kaşığı zerdeçal ve bir çorba kaşığı zencefilden biraz su karıştırın ve 15 dakika kaynatın. Soğuduktan sonra bunu iç. Tat için bal ekleyebilirsiniz. Diğer seçenek zerdeçal sütü içmektir - süte bir çorba kaşığı zerdeçal tozu ekleyin ve iyice karıştırın.



Diğer yöntemler



  • Artrit ve eklem ağrısından kurtulmayı sağlayan sağlıklı vücut ağırlığına ulaşmak için kilo verin.

  • Bisiklete binmek, yüzmek veya yürümek gibi egzersiz yapmak eklem ağrısını iyileştirmede etkili olabilir.

  • Fiziksel tedavi ayrıca eklem ağrısından kurtulmanızı sağlamada etkili olabilir.

  • Ağrı uzun süre kalırsa bir doktora danışın.

Kaynak Kadinpost.com https://www.kadinpost.net/diz-agrisini-tedavi-etmek-icin-6-dogal-yontem/

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Diz Ağrısını Tedavi Etmek İçin 6 Doğal Yöntem
Diz Ağrısını Tedavi Etmek İçin 6 Doğal Yöntem
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/03/diz-agrsn-tedavi-etmek-icin-6-dogal.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/03/diz-agrsn-tedavi-etmek-icin-6-dogal.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy