Doğal Yollarla Ameliyatsız Göğüs Büyütme İçin Bitkisel Yağlar

Ameliyatsız göğüsleri büyütmek için en çok kullanılan ve başarılı yöntemler doğal takviyelerdir. Bu bitki yağları , bir kadının vücudunda...



Ameliyatsız göğüsleri büyütmek için en çok kullanılan ve başarılı yöntemler doğal takviyelerdir. Bu bitki yağları, bir kadının vücudundaki östrojen ve progesteron üretimini uyararak çalıştırır. Uzun süreli kullanımdan sonra bile, herhangi bir yan etki olmadan kısa sürede çok iyi sonuçlar elde edersiniz. Diğer bir fayda ise maliyettir. Göğüs büyütme ameliyatından farklı olarak, bu kremler çok az maliyetlidir.

Rezene Tohumu
Rezene Tohumları, östrojen üretimini uyararak çalışan bir çift bileşiği (photoanethole, anethole ve benzeri) içerir. Bu hormonun göğüslerinizin büyüklüğünü etkileyebileceği oldukça iyi bilinmektedir ve bu sebeple rezene meme büyümesini teşvik etmek için etkili bir şekilde çalışmaktadır. Başka bir çalışma da Fennel'in vücuttaki prolaktin seviyelerini arttırmak için etkili bir şekilde çalışan meyankökü bileşiğini içerdiğini göstermektedir. Bu hormon anne sütü tedarikinden sorumludur, bu nedenle ayrıca meme dokusunun büyüklüğünü de arttırabilir.

Malzemeler
  • 1 tatlı kaşığı rezene tohumu
  • 1 bardak su
  • Bal
1 bardak su içine rezene tohumlarını ekleyip bir cezvede kaynattıktan sonra 5 dakika demleyin. Ardından bu rezene çayını soğumadan tüketin. İçine ağız zevkinize göre bal da ekleyebilirsiniz. Günde 2 kez bunu tüketin.

Buğday Tohumu Yağı
Buğday tohumu yağı kozmetik ve ilaç endüstrilerinde, güzellik ve cilt bakım ürünlerine yardımcı olarak, çok miktarda E vitamini içerdiği için kullanılmaktadır. Bu, yaşlanma sürecinin erteleneceği ve cildinizin iyice nemleneceği anlamına gelir. . Göğüslerinizi büyütmek çok gerçekçi olmayan bir amaç gibi gözüküyorsa, bunu tekrar gözden geçirme ve buğday tohumu yağı kullanma zamanıdır. Göğsünüze günde birkaç kez 2-3 damla yağ ile masaj yapın ve bir ay içinde önemli bir iyileşme görmelisiniz.
  • Birkaç damla buğday tohumu yağını avuçlarınıza damlatın ve göğsünüze dairesel hareketlerle 10 dakika masaj yapın. Bu yöntemi 4 hafta boyunca günde 3 kez tekrarlayın. 
Çemenotu Yağı
Göğüs büyüklüğünü arttırmak için etkili bir başka yağ ise, göğüs bölgenizin yakınındaki cildin genişlemesine yardımcı olan ve düzenli olarak kullanıldığında göğüslerinizi doğal olarak büyüten çemen otu yağıdır. Hızlı sonuçlar için, bir yumurtanın sarısını bu yağın 3 çorba kaşığı ile karıştırıp sonra göğsünüze uygulayabilirsiniz. Bu yağ en iyi uykuya dalmadan hemen önce geceleri uygulayın. Sadece 4 ila 5 hafta içinde olumlu sonuçlar aldığınızdan emin olabilirsiniz.

Malzemeler
  • 2 tatlı kaşığı çemen otu yağı
Çemen otu yağını avuç içinize alın ve göğüslerinize sürün ve 5 dakika masaj yapın. Bu uygulamayı günlük olarak tekrarlayın.

Hindistan Cevizi Yağı
Hindistan cevizi yağı ayrıca, meme masajı için kullanılan diğer yağlara kıyasla çok hafif bir kokuya sahiptir ve mükemmel bir nemlendiricidir. Ayrıca, göğüslerinizde hamilelik, kilo verme / kazanma vb. Nedenlerle gerginlik izleri varsa harikadır.

Peki hindistan cevizi yağı herhangi bir şekilde meme büyümesi için faydalı mıdır? . Bu, hindistancevizi yağı insanların hormonlarını dengelemek için kullandığı birçok doğal yöntemden biridir. Hindistan cevizi yağı da yeni annelerde süt üretimini artırmaya yardımcı olmak için kullanılır.

Zeytinyağı
Zeytinyağı da doğru şekilde kullanıldığında meme boyutunu artırmak için yaygın olarak kullanılır. Yağ her iki memeye de uygulanmalı ve daha sonra dairesel hareketle masaj yapılmalıdır. Bunu en az 10 ila 15 dakika boyunca yapmaya çalışın. Bu, memelerinizdeki kan akışını artıracak ve boyutu kademeli olarak artıracaktır.

Keten Tohumu Yağı
Göğüslerinizi masaj yaparken Keten tohumu yağı kullanabilirsiniz. Keten tohumu yağı, göğüsleriniz için mükemmel bir madde olan ve meme kanseri riskini azaltabilen omega-3 içerir.

Soya Fasulyesi Yağı
Soya fasulyesi yağı, göğüs bölgelerinizde östrojen düzeyini arttırma kabiliyetine sahip olduğundan dolayı göğüslerinizin büyüklüğünü arttırmak için de kullanılır, bu da göğüsleri büyük ölçüde büyütmeye yardımcı olur.

Çalışmalar, bu yağı uygulama ile birlikte, düzenli olarak bir avuç soya fasulyesi tüketiyorsa, etkilerin çok hızlı olduğunu ve birkaç hafta içinde boyuttaki değişimi fark edebileceğini ortaya koymaktadır.

çalıştırır

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> https://www.kadinpost.com/guzellik-bakim/dogal-yollarla-ameliyatsiz-gogus-buyutme-icin-bitkisel-yaglar-h380.html

KadınPOST - Kadınlar Mekanı

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Doğal Yollarla Ameliyatsız Göğüs Büyütme İçin Bitkisel Yağlar
Doğal Yollarla Ameliyatsız Göğüs Büyütme İçin Bitkisel Yağlar
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/09/dogal_yollarla_ameliyatsiz_gogus_buyutme_icin_bitkisel_yaglar_h380_3c80f.jpg?v=06888847a358065cf237f23ed80ee99c
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/dogal-yollarla-ameliyatsz-gogus-buyutme.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/dogal-yollarla-ameliyatsz-gogus-buyutme.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy