Hayatınızı Nasıl Basitleştirebilirsiniz? Basitliğe Basit Bir Yolculuk

Hayatınızı Nasıl Basitleştirebilirsiniz? Basitliğe Basit Bir Yolculuk Hayatınızı Nasıl Basitleştirebilirsiniz? Basitliğe Basit Bir Yolculu...

Hayatınızı Nasıl Basitleştirebilirsiniz? Basitliğe Basit Bir Yolculuk Hayatınızı Nasıl Basitleştirebilirsiniz? Basitliğe Basit Bir Yolculuk

İnsan, yaşamının sadeliğinden ve güzelliğinden kopan, etrafına kalın bir koza oluşturarak, hayatını ve işini dolaşma yolunda bir alışkanlığa sahiptir. Bu koza, varlığına alıştıkça kırılması zordur. Ancak, gerçekten isterseniz, hayatınıza sadeliği geri getirebilirsiniz. İşte bunu nasıl yapabilirsin.



"Hayat karmaşık değil. Biz karmaşığız. Hayat basit ve basit olan doğru şey!" ~ Oscar Wilde.



Aslında, bu konuda yaygaraya son vermeyi bırakırsak hayat çok daha pürüzsüz olurdu. Hayatlarımızı sadeleştirmek için yollar aramaya başladığımız zamanlar vardır, ama nasıl gideceğinden emin değiliz.



Felsefe ve spiritüalizmi vaaz etmek için burada değiliz, ama hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olabilecek her şeyin basit bir listesini çıkarmayı başardık. Hayattan istenmeyen şeyleri kesmek ve yeni 'basit' bir 'SİZ' yaratmak için yeni bir yaşam tarzını çalışmak temel prensipler üzerinde çalışır!



Basitliğe Basit Bir Yolculuk



Kişisel hayat



Yaşamınızda sadeliği yeniden keşfetmeye başlamak isterseniz, bu sürece başlamak için en iyi yer kişisel hayatınızdır. İşte nasıl.



Hayatınızı dağıtmak için bu yolculuğa başlayın. Basitleştirmek için evinizin veya ofisinizin etrafına bakın ve işe yaramaz ve istenmeyen şeyler verdiğinizden emin olun. Bu şeyleri gerçekten isteyebilecek pek çok insan var ve bu şeyleri aldıktan sonra size teşekkür edebilecekler.



Hayatınızdaki 5 ile 10 arasında en kıymetli kişiyi (ve daha fazlası olabilir) ve hayatınız boyunca fark yaratan kişileri vurmayı ihmal etmeyin. Sıklıkla bağlantı kurduğunuzdan emin olun veya dokunuşunuz varsa, tekrar bağlanın. İlişkinizi olabildiğince kişiselleştirmeye çalışın.



Size büyük mutluluklar getiren minik aktiviteleri listeleyin. Başlangıçta zor olabilir, ancak yavaş yavaş bu listeyi derleyebileceksiniz. Bu etkinlikleri olabildiğince sık gerçekleştirdiğinizden emin olun. Seni mutsuz eden tüm aktiviteleri azaltmaya çalış.



Kendiniz ve aileniz için olabildiğince sık olun. Her anı değerli yapmaya çalışın. Her gün en az 5 kişiyi mutlu etmeye çalışın.
İnternet İnternet bağımlılığı ve cep telefonu bağımlılıklarından uzak durmaya çalışın, çünkü bunlar genellikle zaman kaybıdır.



Televizyona ve iPod'unuza yapıştırılmamalıdır. Bunun yerine, sevdiğiniz kitapları okumak için boş zaman kullanın.



- Gereksiz yere sizi bağlayacağınızı düşündüğünüz şeyleri kibarca reddedin.



- Basit bir yemek yiyin ve genel beslenmede stres yaratın.



- Sağlıklı bir yaşam tarzını takip edin ve vücudunuzu formda ve tonda tutmak için egzersiz yapın.



- Akıllıca giyinmek ve moda saplantı arasında bir fark vardır. Sadece en iyi şekilde görünmenizi sağlayan kıyafetlerde şık ve akıllıca giyin.



- Önemli görevleri kaçırmamak için, her gün yapmak istediğiniz şeyleri listelediğinizden emin olun.



Ev ve İşyeri



Minimal Minimalist bir yaşam için gidin. Evinizi ve ofisinizi mümkün olduğunca seyrek bir şekilde döşenmiş hale getirin.



Nice Güzel ve temiz hissetmek için evinizi ve ofisinizi düzenli olarak temizleyin. Bununla birlikte, temizleme işlemine takıntılı olmayın.



Tüm yurtiçi faaliyetlerde bulunmak güzeldir. Ama neden birkaç dolar bombalayarak işlerinizi hallederek hayatınızı kolaylaştırmıyorsunuz? Alternatif olarak, evinizi olabildiğince çok otomatik hale getirerek enerjinizi koruyun.



İyi bir büyüklükte bir arka bahçeye sahipseniz, ev yapımı taze sebzeleri yemeniz için bazı bahçe aktiviteleri gerçekleştirin.



Araç



Arabanı göstermek için özlemden uzak durun. Aslında, küçük ve kompakt bir arabaya girerek kedinizdeki parayı artırabilirsiniz.



Doğaya saygılı olduğunuzu ve çevre dostu bir arabaya gittiğinizi görün. Ayrıca, kasabanın etrafına gitmek ya da ofise gitmek için bisiklet kullanmayı tercih edebilirsiniz. Aslında, yakıt harcamalarınızı koruyacak ve çok fazla değer kazanmanıza yardımcı olacaktır.



Mümkünse, şehirdeki toplu taşıma sistemini kullanarak gaz harcamalarından tasarruf edin.



Finans



Materyalist olmayı bırakın ve gereksiz şeylere harcanan paradan tasarruf edin.



Fatura ödemelerinden endişe duyacağınız için kredi kartlarınıza bağlı olarak durun. Sadece kesinlikle gerekli ise kredi kartını kullandığınızdan emin olun.



Kredi ve ödemelerde dolanmaktan kaçınmaya çalışın. Bu size büyük bir huzur verecektir.



Sağlıklı yaşam ve konforunuzdan ödün vermeden tutumlu bir yaşam tarzını yaşayın ve mümkün olduğunca para biriktirin.



Mali konularla uğraşmaktan kaçının ve eşinize veya uzman bir finansal danışmana bazı sorumluluklar verin. Hatta bir çevrimiçi yatırım ve finans danışmanlarından yardım alabilirsiniz. Çevrimiçi dokümantasyona giderek kağıtsız çalışın.



Basitçe söylemek gerekirse, hayattan çıkacak mutluluğun miktarını vurgulamaksızın hayatı sonuna kadar yaşayın. Görüyorsunuz ki, onları aramak için çaba göstermeniz şartıyla, yaşam yolundaki her virajda gizli sürprizler var. Ama bu sürprizleri bir jiffy içinde bulmayı beklemeyin.



Kademeli geçişinizin her anını sadeliğe kadar gevşetin. Son olarak, günlük deneyimlerinizi ve harcamalarınızı kaydetmek için kişisel bir günlük tutun. Bir günlük yazma alışkanlığı, sadeliğe ulaşmak için kaydettiğiniz ilerlemeyi yansıtacak bir ayna gibi davranacaktır.

Kaynak Kadinpost.com https://www.kadinpost.net/hayatinizi-nasil-basitlestirebilirsiniz-basitlige-basit-bir-yolculuk/

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Hayatınızı Nasıl Basitleştirebilirsiniz? Basitliğe Basit Bir Yolculuk
Hayatınızı Nasıl Basitleştirebilirsiniz? Basitliğe Basit Bir Yolculuk
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/02/hayatnz-nasl-basitlestirebilirsiniz.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/02/hayatnz-nasl-basitlestirebilirsiniz.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy