Denemeniz Gereken 5 Doğal Kas Gevşetici

Denemeniz Gereken 5 Doğal Kas Gevşetici Denemeniz Gereken 5 Doğal Kas Gevşetici Bir noktada ya da diğerinde, etkilenen bölgede gerginlik, ...

Denemeniz Gereken 5 Doğal Kas Gevşetici Denemeniz Gereken 5 Doğal Kas Gevşetici

Bir noktada ya da diğerinde, etkilenen bölgede gerginlik, gerginlik, sertlik ya da şişkinlik hissi olarak tanımlanabilen kas ağrıları ya da ağrı görülür. Bir ofiste dokuz saat veya daha fazla zaman harcamaktan, kötü yemek yemekten, uygunsuz duruş, vb. Gelmekten kaynaklanan tüm sorunları içeren uzun bir liste yapabilirsiniz. Stres, iyi uyumamanıza izin vermez, bu da daha fazla kas spazmı ve ağrısına neden olur.



Her gün normal aktivitelerinizi etkileyebilir. Aşırı çalışan ve gerilmiş kaslarınızı gevşetmek için, normalde sorunu çözmeyen normal kas gevşetici yerine reçetesiz gevşetici üzerine reçete edilenlerin aksine, etkilenen bölgeyi iyileştirmeye yardımcı olacak çok fazla doğal kas gevşetici vardır. Hedefinize ulaşmanın çok doğal yolları varken neden kaslarınızı gevşetmek için reçeteli bir ilaç kullanıyorsunuz? İşte deneyebileceğiniz en iyi kas gevşetici.



Papatya çayı



Papatya çayı özellikle kas gerginliği stres nedeniyle olduğunda en iyi kas gevşeticidir. Kas dokularının daha hızlı iyileşmesini kolaylaştırmak için vücut üzerinde kaygı ve stresi azaltan sakinleştirici bir etkiye sahiptir. Papatya çayı anti-enflamatuar ve kas gevşetici özelliklere sahiptir. Ayrıca, anti-enflamatuar özelliklere sahip yaklaşık 36 flavonoid vardır. Diyabetik ilaç kullananlar, ılımlı olarak ve bir doktor gözetiminde papatya almalıdır.



Epsom tuzu



Ciltte kolayca emilen Epsom tuzundaki magnezyum içeriği, kasların iyileşmesine ve gevşetilmesine yardımcı olur. Bu, ılık suyla doldurulmuş küvete yaklaşık 2 bardak Epsom tuzu ekleyerek ve haftada en az 20-30 dakika dinlendirici bir banyo yaparak en iyi şekilde kullanılır. Bu, kasın sertliğini ve ağrılığını arttıran kaslarda biriken ekstra sıvıların uzaklaştırılmasına yardımcı olur.



Nane



Başka bir güçlü kas gevşetici nanedir. Boğaz kasları, sırt ağrıları, bacak ağrıları ve gerginlik baş ağrıları tedavisinde çok etkilidir. Nane içindeki mentol, kas ağrısı ve iltihabının hafifletilmesine yardımcı olan analjezik, antienflamatuar ve antispazmodik özellikler sunar. Ağrı ve spazmları azaltmaya yardımcı olan kan dolaşımını iyileştirir.



Lavanta



Lavanta'nın yatıştırıcı kokusu, ağrıyan kaslara ağrı, şişlik ve iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olan ağrı giderici ve iltihap önleyici özelliklerindedir. Kasları iyileştirmek için en iyi olan sakin ve rahat bir uykuya neden olan çok etkili bir doğal kas gevşeticidir. Ilık hindistancevizi yağı ile birkaç damla lavanta esansiyel yağı ekleyerek etkili bir şekilde kullanabilir ve dairesel hareketlerle etkilenen bölgeye masaj yapabilirsiniz. Kaslar gevşene kadar günde bir kez tekrar edilebilir.



Ayrıca bakınız: Sırt Ağrısı Nasıl Geçer Sırt Ağrısına Ne İyi Gelir Evde Tedavi



Kediotu



Kediotu kasları yatıştırır ve aynı zamanda adet ağrısından rahatlama sağlar. Kediotu esas olarak antispazmodik etkilerinden dolayı çalışır. Ağrıyı azaltmak için kediotu çayı içebilirsiniz. Bu bitkiyi hamilelik ve emzirme döneminde veya narkotik ağrı kesiciler veya reçeteli uyku ilaçları alırken almamalısınız.

Kaynak Kadinpost.com https://www.kadinpost.net/denemeniz-gereken-5-dogal-kas-gevsetici/

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Denemeniz Gereken 5 Doğal Kas Gevşetici
Denemeniz Gereken 5 Doğal Kas Gevşetici
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/denemeniz-gereken-5-dogal-kas-gevsetici.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/denemeniz-gereken-5-dogal-kas-gevsetici.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy