Yeni Bir İş Kurmak İsteyenler Dikkat

Piyasalarda son zamanlarda ravaşta olan yeni bir iş kolu var ; Apartman ve Site Yöneticiliği. Normal de gayrimenkul sektörünün bir kolu gi...



Piyasalarda son zamanlarda ravaşta olan yeni bir iş kolu var ; Apartman ve Site Yöneticiliği. Normal de gayrimenkul sektörünün bir kolu gibi görünen bu iş aslında yakın zamanda gayrimenkulu kendi kollarından biri yapabilecek potansiyele sahiptir.

1-Nedir Bu İş ?
İsminden de anlaşılacağı gibi artan nüfusla beraber yükselen; özellikle çok katlı bina ve sitelerde ki yönetim işi…

Yani bu işi kuran kişi; apartman veya sitelerin hem idari yönetimi hem de kendi altında kurdukları birimler aracılığı ile bu yapıların boya,badana,tadilat,bahçe-peyzaj, asansör,kalorifer,kapıcı bulma,güvenlik hizmetleri vb. gibi akla gelebilecek her ihtiyacını bu yapılarda ikamet eden sakinlerden alacağı aidatlar karşılığında sağlamakla yükümlü olacak.

2-Sistem Nasıl Çalışıyor ?
Öncelikle anlaşmaya varmak istediğin yapı veya yapılar için bir teklif metni sunmalısınız. Bu metin sonucu anlaşmaya varıldığı takdirde apartman karar defteri oluşturularak kat maliklerinden bu işi sizin şirketinizin aldığına dair imzalar almalısınız. Alınan bu imzalar ile kat maliklerinin istediği bankaya giderek apartman hesabı oluşturulmalıdır.

Bu işlemlerden sonra artık apartman sakinleri ile anlaştığınız aylık aidatlar bu banka hesabına geçecek ve siz de bu banka hesabından giderleri göstererek kullanımı yapacaksınız. Böylece güven sorunu ortadan kalkmış olacak.

3-Şirket Nasıl Kurulur ?
Şirket kurulumu için birkaç önemli madde var :

a- Şirketinize bir isim ve logo belirleyin,
Bir işletmenin akılda kalmasının en kolay yolu bir isim ve logodur. Öncelikle logonuz yaptığınız işe uygun olmalıdır. Yani bir ev site veya yönetim simgeleri olabilir. Nitekim şirket ismi de bu yapıya uygun olmalıdır.

b-Bir internet sitesi kurmalısınız,
Son dönemlerin vazgeçilmezi internet, günümüzde artık zorunluluk ilkesine girdi. Bu nedenle hem güvenilir bir hava oluşturmak hem de insanların iletişim adres gibi bilgilere rahat uzanması açısından bir internet sitenizin olması önemlidir.

c-Bir ofis kiralayın,
Ofisinizin merkezi bir yerde olması size her zaman bir artı kazandırır. Ancak günümüz şartlarında kira bedellerinin yüksek olmasından dolayı merkezi yere yakında olsa olabilir.
Ofisinizde muhakkak bir toplantı masası ve sandalyeler olsun.
Çünkü, yapılacak olan toplantıların burada yapılması size artı kazandıracaktır.
İlk 3 madde tamamlandı ise artık yapmanız gereken kira kontratı şirket logosu ve noterden alacağınız imza sirküsü ile birlikte bir muhasebecinin yanına gitmek;

Muhasebeci sizin için gerekli işlemleri yaparak şirketinizi resmi olarak da kurmuş olacak. Apartman ve Site Yöneticiliği şirketiniz artık çalışmaya hazır. Bol kazançlar. Yeni iş fikirleri ile karşınız olmaya devam edeceğiz.



KadınPOST - Kadınlar Mekanı

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Yeni Bir İş Kurmak İsteyenler Dikkat
Yeni Bir İş Kurmak İsteyenler Dikkat
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/09/yeni_bir_is_kurmak_isteyenler_dikkat_h366_a79fa.jpg?v=6ff93d66aef23d7e9e2aaf1fb68999e6
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/yeni-bir-is-kurmak-isteyenler-dikkat.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/yeni-bir-is-kurmak-isteyenler-dikkat.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy