Gmail Adresi Nasıl Alınır?

En popüler elektronik posta adresi olan Gmail, gün geçtikçe kullanımını arttırmaktadır. Tamamen ücretsiz olan Gmail hesabını; akıllı te...


En popüler elektronik posta adresi olan Gmail, gün geçtikçe kullanımını arttırmaktadır. Tamamen ücretsiz olan Gmail hesabını; akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan kullanarak,e-posta göndermek mümkündür. Bunun için tek yapılması gereken bir Gmail hesabı almaktır.

Peki, Gmail Adresi Nasıl Alınır?
Gmail adresi almak için öncelikle https://accounts.google.com/signup girip, boş alanları doldurmak gerekmektedir. Kullanıcı adı kısmı biraz zorluk çıkartabilir. Çünkü almak istenilen kullanıcı adı daha önceden başka bir kişi tarafından elde edilmiş olabilir. Eğer kullanıcı adı başkası tarafından alınmış ise Gmail tarafından uyarı alacak ve başka bir isim bulmanız istenecektir. Bu arada Gmail size yazmış olduğunuz kullanıcı adı ile ilgili olarak alternatifler sunacaktır. İster bu önerilerden birini seçersiniz, isterseniz de farklı kullanıcı adları deneyerek devam edersiniz.

Kullanıcı adı kısmından sonraki adım şifre kısmıdır. Gmail hesabının en önemli noktasıdır. Çünkü şifreniz kırılırsa bir daha aldığınız bu hesabı kullanmanız mümkün olmayacaktır. Bu sorunu önlemek için şifrenizi olabildiğince uzun tutmalı, sayı ve harflerden oluşmasını sağlamanız gerekmektedir. Hatta şifrenizdeki harflerin bazılarını büyük bazılarını küçük yaparsanız güvenliğiniz oldukça yükselecektir.

Telefon numaranızı yazmanız güvenliğinizin sağlanmasına yardımcı olur. Örneğin; şifrenizi unuttuğunuzda Google size kısa mesaj göndererek hesabınıza tekrar erişimeulaşmanızı sağlar.
Mevcut e-posta adresinizi yazmanız, hesap güvenliğinizi sağlamak, olası bir kurtarma işlemini kolaylaştırmak, Google bildirimlerini almak ve kişilerin sizi bulmalarına yardımcı olmak için istenmektedir. Mevcut e-posta adresinizi isterseniz daha sonra hesap ayarlarınızdan değiştirebilirsiniz.
Boş alanları doldurduktan sonra “Sonraki adım” kısmına bastığınızda karşınıza “Gizlilik ve Şartlar” sekmesi çıkacaktır. Bu kısmı okuduktan sonra “kabul ediyorum” butonuna basınca Google’ın Hizmet Şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Hizmet Şartlarını kabul etmenizden sonra Google tarafından cep telefonunuza doğrulama kodu gönderilmesi için “Hesabınızı doğrulayın” sayfası açılır. Kodun nasıl gönderilmesini istediğinizi seçtikten sonra “Devam et” dediğinizde, açılan sayfaya telefonunuza gelen kodunuzu girmeniz yeterlidir.

Artık almış olduğunuz Gmail hesabını kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kısaca Gmail Adresi Nasıl Alınır?
  • Google hesabınızı oluşturmak için https://accounts.google.com/signupgiriş yapın,
  • Boş alanları doldurup, sonraki adım butonuna basın,
  • Hizmet Şartlarını kabul edin,
  • Cep telefonunuza doğrulama kodu isteyin,
  • Doğrulama kodunu girip, onay butonuna basın,
  • Hesabınız kullanıma açılmıştır.
GmailAdresi Nasıl Alınır?” sorusunu yanıtladıktan sonra bu hesap ile birçok Google hesabınıza erişebileceğinizi belirtmekte fayda var. Yani, aldığınız bu Gmail kullanıcı adı ve şifresi ile Google + veya Youtube’a giriş sağlayabilirsiniz. Ayrıca, bu Gmail hesabı ile Google Dökümanlar’dadoküman oluşturup, paylaşabilirsiniz.

Gmail hesabı oluşturanların en çok merak ettiği sorulardan biri dosya gönderim boyutudur. Bireysel kullanıcılarda 15 GB depolama alanı bulunan Gmail’de dosya gönderimi 25 MB ile sınırlıdır. 25 MB’tan büyük bir dosya gönderilmesi gerektiğinde, Gmail dosyayı eklemez. Bunun yerine bir Google Drive bağlantısı ekler. Bu bağlantı üzerinden dosyayı gönderdiğiniz kişi onu indirebilir.
Sonuç olarak; dosya boyutu ne kadar olursa olsun Gmail’de gönderimi sorun olmamaktadır.


KadınPOST - Kadınlar Mekanı

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Gmail Adresi Nasıl Alınır?
Gmail Adresi Nasıl Alınır?
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/09/gmail_adresi_nasil_alinir_h367_9377c.jpg?v=6507a9da6b85e5ecd0e0563258cdbf2a
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/gmail-adresi-nasl-alnr.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/gmail-adresi-nasl-alnr.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy