7 Adımda Sürekli Mutluluk

Alman bilim adamları ,uzun gözlemler ve çalışmaların ardından 21.yüzyıl’da sürekli mutlululuk için gerekli 7 adımlık reçete belirledi. Pa...



Alman bilim adamları ,uzun gözlemler ve çalışmaların ardından 21.yüzyıl’da sürekli mutlululuk için gerekli 7 adımlık reçete belirledi. Paderborn Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü Direktörü Prof.Elman Shunler araştırmalarının neticesinde çıkan neticenin herkes tarafından uygulanabilir  olduğunu belirtti.İşte ,o reçete :

1) Kendinizi Tanıyın
Nelerden hoşlandığınızı ,hangi durumlara düşmenin keyfinizi kaçırdığını not alın.Bu,kendinize olan farkındalığınızı artırarak , kendinizi tanımanıza ve olumsuz duygularla mücadele etmenizi kolaylaştıracaktır.

2) İnançSahibi Olun
Sizden daha güçlü olduğunu düşündüğünüz bir güce inanın.Başınıza gelen zorluklarla olan mücadelenizde size yardımcı olacaktır.

3) İyilik Yapın
Karşılığını beklemeden yaptığınız küçük iyilikler kendinizi çok daha pozitif hissetmenizi sağlıyor.

4) Kendinizi Kıyaslamayın
Kendinizi etrafınızdaki insanlarla kıyaslamaya son verin.Her insanın farklı şartlarının olduğunu ve bunun farklı sonuçlar doğurabileceğini düşünün.Bu ,sizi kıyaslama neticesinde oluşabilecek olumsuztan koruyacaktır.

5) Hareket Edin
Fiziksel aktivitelerin ruh halimize olan etkisi büyük.Herkes düzenli olarak spor yapamasa da,günde en az 20 dakika yürümek şart.

6) Doğru Beslenin
Doğru miktarda tüketildiğinde kişiye kendini daha iyi hissettirecek ;Bitter Çikolata,muz,ceviz,kurutulmuş meyveler ,tahıl salatalarına mutlaka öğünlerinizde yer verin.

7) Pozitif Düşünün
Her günün bir önceki günden daha mutlu geçmesini sağlamanın şartlarından biri de , pozitif olmak.Çevrenizdeki olaylara ve kişilere karşı sahip olduğunuz bu pozitif yaklaşım ,içsel gücü artırıp ,daha mutlu yaşamanıza katkı sağlayacaktır.Sürekli mutluluk için sürekli pozitif yaklaşım şart.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : 7 Adımda Sürekli Mutluluk
7 Adımda Sürekli Mutluluk
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/01/7_adimda_surekli_mutluluk_h142_13a5a.jpg?v=1dba5dd78534d6c444caa6e66c0821e3
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/7-admda-surekli-mutluluk.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/7-admda-surekli-mutluluk.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy