Hızlı Kilo Verme Yöntemleri

Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Diyetisyenler çoğu zaman “ hızlı kilo kaybı ” veya “ hızlı kilo verme ” kelimeleriyle bizi cezp eder. Birçok ...



Hızlı Kilo Verme Yöntemleri
Diyetisyenler çoğu zaman “hızlı kilo kaybı” veya “hızlı kilo verme” kelimeleriyle bizi cezp eder. Birçok moda olan kilo verme programı, hızlı kilo vereceğinizi ve verdiğiniz kiloda kalma sözü verir. Sorun şu ki, “çökme” diyetlerinin birçoğu gerçekçi değil ve işe yaramıyor. Ancak bu zorunlu değildir çünkü hızlı kilo kaybı kötüdür.

Hızlı kilo vermek, aslında sağlıklı bir kilo kaybı planının bir parçası olabilir. Kilo kaybınızın devam etmesini istiyorsanız, hızlı kilo verme safhasının daha ince ve daha geniş kapsamlı bir yaklaşımın parçası olması gerekir.

Hızlı Kilo Verme Yöntemleri
Peki insanlar nasıl çabuk kilo verirler? Yaygın yöntemler arasında düşük kalorili diyetler (LCD) ve çok düşük kalorili diyetler (VLCD) bulunur. Diyetisyenler, kilo kaybı planı seçmeden önce farkı bilmelidir .
  • Düşük Kalorili Diyet: Kadınlar için günde 1000–1,200 kalori ya da erkekler için günde 1200-1,600 kalori sağlayan kilo verme programları düşük kalorili diyetler olarak kabul edilir. Kilo Kontrol Bilgi Ağına göre, bu diyetler genellikle yemek değiştirme sarsıntıları veya ürünler ile bir araya getirilen düzenli yiyecekleri içerir.
  • Çok Düşük Kalorili Diyet: VLCD'ler genellikle çok az veya hiç düzenli yiyecek içeren sıvı diyetler veya diyetlerdir. Çok düşük kalorili diyetler günde 800 kalori sağlar. Bu diyetler genellikle tıbbi gözetim gerektirir ve sadece kısa bir süre için korunabilir. Obez olan hastalar, sağlıklarını iyileştirmek için Optifast gibi VLCD'de kilo vermek için doktorlarıyla birlikte çalışabilirler.
Hızlı kilo kaybetmek için popüler diyet
M-Plan Diyet ve 3 Günlük Asker Diyeti de dahil olmak üzere, çevrimiçi ve moda dergilerinde ya da magazin dergilerinde yer alan modaya uygun düşük kalorili diyetler göreceksiniz. Dikkat çeken stratejileri çoğu zaman yeni ve kolay bir şey arayan diyetisyenlere hitap ediyor. Planlar genellikle meşru kilo kaybı şirketleri, doktorlar veya kayıtlı diyetisyenler tarafından desteklenmez ve genellikle uzun süreli kilo kaybı için etkili değildir.

Hızlı Kilo Verme Dezavantajları
Öyleyse, kilo kaybı oranı nihayetinde yavaşlayacak olursa, neden bir diyet kısa süreli, düşük kalorili bir diyeti izler? Fabricatore'a göre, kısa süreli hızlı kilo kaybı, diyet yapanlara bir destek sağlayabilir. Bir klinik terapist olarak deneyimlerinde, diyetçilerin iki özel yarar sağladığını görüyor.



Devamını okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.



KadınPOST - Kadınlar Mekanı

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Hızlı Kilo Verme Yöntemleri
Hızlı Kilo Verme Yöntemleri
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/08/hizli_kilo_verme_yontemleri_h358_0b2df.jpg?v=9db77463a9a6a547b25b415d96527d44
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/08/hzl-kilo-verme-yontemleri.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/08/hzl-kilo-verme-yontemleri.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy