Sağlıklı Zayıflamak İçin 5 Kolay Yöntem

Sağlıklı Zayıflamak İçin 5 Kolay Yöntem Sağlıklı Zayıflamak İçin 5 Kolay Yöntem Yıllarca zayıflamak çoğu insanın istediği bir şey olmuştur...

Sağlıklı Zayıflamak İçin 5 Kolay Yöntem Sağlıklı Zayıflamak İçin 5 Kolay Yöntem

Yıllarca zayıflamak çoğu insanın istediği bir şey olmuştur. Her pazartesi başlanır ama uzun süre maalesef sürmez. Bunun temelinde yatan neden genelde zor diyetlerin seçilmiş olmasıdır. İşte hem zorlanmadan hem de pes etmeden kilo vermek için 5 sağlıklı yöntem:

1.Bol bol su tüketin. Vücutta belli bir su dengesi vardır ve her gün kaybedilen su miktarı kadar su alınması gerekir. Susuzluk durumunda bu his açlık ile karıştırılabilir. Kilo alımını bol bol su tüketerek azaltmış olursunuz. Çalışma masanıza, yatağınızın yanındaki sehpaya, bilgisayarınızın yanına şişede veya termosta su koyarak su içmeyi unutmamanızı sağlayabilirsiniz.

2. Ara öğünlerinizi atlamayın. Uzun süre bir şey yenmeme durumunda vücut alarm verir ve açlığınız çok artar. Sonraki yiyeceğiniz ilk öğünde fazla miktarda yiyecek tüketebilirsiniz. İşe veya okula giderken yanınıza bir meyve ya da küçük kaplarda az miktarda kuruyemiş alarak ara öğün yapabilirsiniz.

3. Asansörü hayatınızdan çıkarmaya çalışın. Evinize giderken bile birkaç kat merdiven çıkmayı tercih edin. Emin olun bu size kilo olarak dönmese bile vücudunuzun fitliği açışından fayda sağlayacaktır.

4. Geç saatlerde bir şey yemeyin. Akşam yemeklerinizi çok geç saatlere bırakmayın. 7-8 gibi yerseniz vücudun sindirmek için daha fazla zamanı olur. Eğer sonrasında çok acıkırsanız bir kâse yoğurt veya bir bardak süt ile geçiştirebilirsiniz.

5. Tatlı ihtiyacınız olduğunda meyvelere yönelin. Meyveler doğal şeker deposudur ve tatlı ihtiyacı hissettiğinizde yapay değil doğal şeker tüketirseniz vücudunuzun sağlığı açısından daha iyi olacaktır. Örneğin yiyeceğiniz baklava yerine hurma tüketmek emin olun zayıflamanıza yardımcı oldukça sizi de daha çok tatmin edecektir.

6. Her gün tartılmaktan vazgeçin. Kilo takibinde sakin ve sabırlı olmak çok önemlidir. Haftada bir sabahları aç karnına tartılmak çok daha iyi olacaktır. Her gün sık sık tartılmak endişe yaratabilir. Böyle durumlar da diyetinizi olumsuz etkileyecektir.

Hem kilo vermek hem de sağlıklı olmak istiyorsanız basit 6 yöntemle hedefinize ulaşabilirsiniz. Zor diyetler, şok diyetler vücudunuzu kötü etkileyebilir ve uğraşlarınız boşa gitmiş olur. Günlük hayatınızda çok zaman ayırmadan bu yöntemlerle kilo verip hayalinizdeki vücuda ulaşabilirsiniz.

Original Article https://www.kadinpost.net/saglikli-zayiflamak-icin-5-kolay-yontem/

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Sağlıklı Zayıflamak İçin 5 Kolay Yöntem
Sağlıklı Zayıflamak İçin 5 Kolay Yöntem
https://www.kadinpost.net/wp-content/uploads/2018/09/saglikli_zayiflamak_icin_5_kolay_yontem_h256_ee0d9.jpg
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/02/saglkl-zayflamak-icin-5-kolay-yontem.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/02/saglkl-zayflamak-icin-5-kolay-yontem.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy