Vücuttaki Kötü Kolesterolü Düşüren Etkili Bitkisel Çözümler

Vücuttaki Kötü Kolesterolü Düşüren Etkili Bitkisel Çözümler Vücuttaki Kötü Kolesterolü Düşüren Etkili Bitkisel Çözümler Kolesterol kötü bi...

Vücuttaki Kötü Kolesterolü Düşüren Etkili Bitkisel Çözümler Vücuttaki Kötü Kolesterolü Düşüren Etkili Bitkisel Çözümler

Kolesterol kötü bir terim değildir, aslında vücudun temel işleyişi için esastır. Bununla birlikte, tükettiğiniz yağlı yiyeceklerden ekstra kolesterol de alabilirsiniz. İyi ve kötü olmak üzere iki tip kolesterol vardır. Vücudunuzun normal çalışması için iyi olan gerekli olsa da, kötü kolesterol, farkında olmanız gereken bir şeydir. Vücudunuzda kötü kolesterol varsa, atardamarlarınızda birikmeye başlar. Kötü kolesterol veya LDL birçok yönden sizin için kötü. İşte kolesterolünüzü kontrol etmek için bazı doğal ilaçlar ve kan dolaşımınızdaki kötü kolesterolü azaltmak için ipuçları.



Yulaf



Yulaf, vücuttaki kötü kolesterolü azalttığı bilinen geleneksel gıdalardır. Yulaf, vücutta LDL emilimini engelleyen ve dolayısıyla doğal olarak seviyelerini azaltan çözünür lifler içerir. Ev yapımı granola barda yulafları karıştırın veya kahvaltıda bir kase alın. Günde sadece bir bardak yulaf yemek, yüksek kolesterol seviyesine sahip kişilere yardımcı olabilir. Bu yüzden en sevdiğiniz sabah kahvaltısı, yüksek kolesterol için en iyi ev ilaçlarından biri olabilir.



Elma sirkesi



Haberde bir takım rahatsızlıklara çözüm olarak sunulan sihirli bileşen, vücudunuzdaki kötü kolesterol seviyesini düşürmede de etkilidir. Birçoğumuzun tat hayranı olmadığı göz önüne alındığında, en sevdiğiniz meyve suyuyla karıştırılması tadı büyük ölçüde artırabilir.



Amla veya Hint bektaşi üzümü



Amla, birçok Ayurveda preparatının ortak bir bileşenidir ve sebepsizdir. Amla, pişmiş veya yakıldıktan sonra bile yüksek C Vitamini konsantrasyonlarını koruyan tek besin kaynağıdır, kolesterol yönetimine yardımcı olan birçok güçlü antioksidana sahiptir. Hintli bektaşi üzümü tozunun ılık suyla bir çorba kaşığı bal ile karıştırılması kötü kolesterolün azalmasına yardımcı olabilir.



Ayrıca bakınız: İşte Kolesterolünüzü Düşürmenin Bazı Yolları



Sarımsak



Diğer bir yaygın mutfak malzemesi ve kolesterol yönetiminde oldukça etkilidir. Çiğ sarımsak, vücuttaki kötü kolesterolün düşürülmesine yardımcı olan, sülfür içeren bir bileşik olan yüksek konsantrasyonlarda allisin içerir. Kolesterolü düşürmek için sarımsak kullanmak istiyorsanız, çiğ sarımsak en iyisidir.



Çorbalar, salatalar veya ekmeklerinize baharat olarak taze sarımsakları rendeleyin ya da suyla bir bardak sarımsak alın. Bu ilacın dezavantajı, bir limon dilimi emerek veya nane çayı içerek azaltılabilen sarımsak solukudur. Doğal yüksek kolesterol tedavisi için bir dahaki sefere yerel mağazayı ziyaret ettiğinizde biraz sarımsak alın.



Zerdeçal



Zerdeçal, antiseptik özellikleri nedeniyle yaralanma durumunda ilk yardım çantasının bir parçası olan Hint mutfağında temel bir baharattır. Ancak zerdeçal da büyük bir yararı vardır, atardamarınızın duvarlarındaki plak veya kolesterol birikintilerini azaltabilir. Körilerinize baharat olarak zerdeçal ekleyin veya bu harika malzemeyi diyetinize eklemek için uyumadan önce geleneksel zerdeçal sütünü için.

Kaynak Kadinpost.com https://www.kadinpost.net/vucuttaki-kotu-kolesterolu-dusuren-etkili-bitkisel-cozumler/

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Vücuttaki Kötü Kolesterolü Düşüren Etkili Bitkisel Çözümler
Vücuttaki Kötü Kolesterolü Düşüren Etkili Bitkisel Çözümler
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/vucuttaki-kotu-kolesterolu-dusuren.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/vucuttaki-kotu-kolesterolu-dusuren.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy