Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Kullanımı

Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Kullanımı Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Kullanımı Sivilce lekeleri için zeytinyağı...

Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Kullanımı Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Kullanımı

Sivilce lekeleri için zeytinyağının nasıl kullanıldığını bilmek istiyorsanız, bu makaleyi okuyun. Akne de dahil olmak üzere çeşitli hastalıklarda bu yağın faydalarını öğrenin.

Sivilce izleriyle dolu bir yüz, birinin isteyeceği son şey. Eminim inatçı izlerden kurtulmak için kaç şeyi denediğini bile hatırlamıyorsundur. Bu sorunun çözümü basit ve kolaydır, ancak insanlar diğer tarafa gitme eğilimindedir, bu da sorunu daha da zorlaştırır. Her evde bulunabilecek bir şey olan zeytinyağı, sivilce için en iyi doğal cilt bakım çözümlerinden biridir.

Cilt uzmanlarına göre akne izlerinde zeytinyağının kullanımı her bireye göre değişebilir. Ciddi izlerde, izlerin solması daha uzun zaman alır; bazı durumlarda, sadece birkaç hafta içinde sonuç gösterebilir. Fakat iyi olan, zeytinyağının herhangi bir yan etkisi olmamasıdır.
Zeytinyağının Cilde Faydaları
Zeytinyağı, cilt bakımı için yıllardır kullanılmaktadır. Akneye eğilimli ciltler için kullanmanın dört önemli avantajı vardır. Birincisi, cilt dostu bir yağ olmasıdır. Kırışıklıklar, koyu lekeler, sivilce ve sivilce gibi tüm yaşlanma belirtileriyle savaşarak cildin yaşlanmasını önlemeye yardımcı olan doğal antioksidanlar bakımından zengindir. Ayrıca tüm toksinleri kaldırarak cildinize daha genç görünmesini sağlayan temel vitaminleri sağlar. İkincisi, zeytinyağının çeşitli tıbbi özellikleri vardır. İyi bir anti-enflamatuar ajan olarak bilinir ve ayrıca birçok deri enfeksiyonu tipini önler. Üçüncü avantaj, etkili bir yatıştırıcı ilaç olmasıdır.

Yapışkan olan diğer yağların aksine nemlendirici olarak çok iyi çalışır. Birçok kadın ticari nemlendiriciler için zeytinyağının yerini almıştır. Şimdi, bu yağı kullanmanın dördüncü ve en önemli avantajı, diğer yağlardan farklı olarak, ciltteki gözenekleri tıkamamasıdır. Yağların çoğunun, kronik akne ve sivilce salgınlarına yol açan gözenekleri tıkadığı bilinmektedir. Bu tür bir tıkanma, cildin toksinleri atmasına izin vermez, ayrıca dış vitamin ve oksijenin girişini de önler.

Ancak, zeytinyağı cilde emilir ve cildin sağlıklı ve ışıltılı olmasını sağlar. Yani, sivilce izlerinden doğal olarak kurtulmanın yollarını merak ediyorsanız, o zaman zeytin, ekonomik, basit ve kolay bir cevaptır. sağlıklı ve ışıltılı cildi teşvik eder. Yani, sivilce izlerinden doğal olarak kurtulmanın yollarını merak ediyorsanız, o zaman zeytin, ekonomik, basit ve kolay bir cevaptır. sağlıklı ve ışıltılı cildi teşvik eder. Yani, sivilce izlerinden doğal olarak kurtulmanın yollarını merak ediyorsanız, o zaman zeytin, ekonomik, basit ve kolay bir cevaptır.
Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Nasıl Kullanılır
Sadece zeytinyağı kullanabilir ya da sivilce izlerinin giderilmesine yardımcı olan diğer bitkisel yağlarla birleştirebilirsiniz. Cilt için maksimum faydayı elde etmek istiyorsanız, o zaman düzenli olarak kullanmak çok önemlidir. Zeytinyağı kullanmanın en iyi yollarından biri de her gün cilde masaj yapmak. Ciddi cilt problemleriniz varsa, cildinize günde iki kez masaj yapın. İlk önce yüzünüzü suyla yıkayın ve kurulayın. Parmaklarınızın ucuna birkaç damla zeytinyağı damlatın ve yüze dairesel bir şekilde beş dakika boyunca hafifçe masaj yapın.

Akne eğilimli bölgelerde daha fazla konsantre olun. Masajdan sonra, cilt üzerinde çalışması için yağı yüzünde yirmi dakika bekletin. Ardından, sabun veya yüz yıkama kullanmadan yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve kurulayın. Yatmadan önce her gün bu prosedürü takip edin. Yaraların hafiflediğini fark edeceksiniz. Zeytinyağını ayrıca cilt için yararlı olan çay ağacı yağıyla karıştırabilir ve benzer şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca, bal ve diğer çeşitli esansiyel yağlarla karıştırıp, benzer bir işlemi takip edebilirsiniz.
Yüz bölgesi dışındaki ciltler için zeytinyağı kullanmak istiyorsanız, kabartma tozu ile karıştırıp ardından kuru sivilce izleri üzerinde beş dakika masaj yapın ve ardından ılık suyla yıkayın. Ölü cildi giderecek ve izleri yavaşça aydınlatacak en etkili tedavi yöntemlerinden biridir. Bunun dışında, birçok sağlık yararıyla ilişkili olduğu için başka amaçlar için de kullanabilirsiniz.

Kaynak Kadinpost.com https://www.kadinpost.net/sivilce-lekelerine-cozum-icin-zeytinyagi-kullanimi/

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Kullanımı
Sivilce Lekelerine Çözüm İçin Zeytinyağı Kullanımı
https://www.kadinpost.net/wp-content/uploads/2019/01/sivilce_lekelerine_cozum_icin_zeytinyagi_kullanimi_h720_f3e07.jpg
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/sivilce-lekelerine-cozum-icin-zeytinyag.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/sivilce-lekelerine-cozum-icin-zeytinyag.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy