Dikkat! Çocuğunuzun Sorunlu Olabileceğine İlişkin 5 İşaret

Dikkat! Çocuğunuzun Sorunlu Olabileceğine İlişkin 5 İşaret Dikkat! Çocuğunuzun Sorunlu Olabileceğine İlişkin 5 İşaret Dikkat etmeniz gerek...

Dikkat! Çocuğunuzun Sorunlu Olabileceğine İlişkin 5 İşaret Dikkat! Çocuğunuzun Sorunlu Olabileceğine İlişkin 5 İşaret

Dikkat etmeniz gereken ortak işaretlerden bazıları şunlardır; Bunları tanımlamanız ve çocuğunuzu olumlu bir yola geri döndürmek için doğru önlemleri almanız önemlidir:



Notları Bırakma



Çocuğunuz normal derecelerin altına düşüyorsa, bir yerde yanlış bir şeyler var. Öğrenme yetersizliği, tembellik, daha fazla dikkat edilmesi gereken ihtiyaç veya sosyal veya yerel konular olabilir. Aynı zamanda bir depresyon belirtisi olabilir. Meselenin özüne ulaşmak, sadece çocuğunuzu cezalandırmak veya daha iyi notlar almak için beklentileriniz üzerine aşırı yük atmaktan önemlidir.



Ayrıca bakınız: Ebeveyn Olarak Yapılmayacak Şeyler



Ruh hali



Herkes, zaman zaman ruh halindeki değişimi yaşamının farklı aşamalarında yaşar. Özellikle dalgalanan hormonları olan gençler, iniş ve çıkışlara daha yatkındır. Çocuğunuzla empatik ve sakin olun. Çocuğunuzun, şu anda gerçekten yaşadıklarından bahsetmesini sağlayın.



Bir Şeyleri Saklamak



Bir şeyi sakladıklarını öğrendiğinizde, bu noktada önemsiz görünse bile, bunun şüpheli davranışlara yol açabileceğinin bir göstergesidir. Bir gizlilik alışkanlığı yaratıyorlar ve ya kötü davranış konusunda iyi olduklarını ya da sana güvenmediklerini söylüyorlar. Bunların her biri tehlikelidir ve ebeveyn-çocuk iletişiminin tehdit altında olduğunu gösterir (ve tersi)



Ani Arkadaş Değişimi



Yeni arkadaşlar edinmek iyi bir şeydir, ancak kırmızı bayrak bir grupla zaman geçirmeyi bırakıp tamamen yeni bir grup insanla takılmaya başladığında olur. Onları neyin yeni gruba çektiğini ve eski arkadaşlarıyla takılmayı bırakmalarının ne olduğunu bilmek önemlidir. İlişkiler karmaşıktır ve küçük çocukların ebeveynlerini sağlıklı ilişkilere yönlendirmelerine yardımcı olmaları gerekir ve bu nedenle çocuğunuzun arkadaş çevresi konusunda bilgi sahibi olmaları ve etkileyici bölgelerinde önemli olan diğerlerinin önemi büyüktür.



Ayrıca bakınız: Çocuğunuzun Öfkesi ile Başa Çıkma Yolları



Kişilik Değişiklikleri



Ergenlik elbette bazı kişilik değişiklikleri getirecek, ancak ona göz kulak olacak. Genelde iyimser bir çocuk daha şüpheli olduğunda veya giden bir çocuk daha sessiz hale geldiğinde, olumsuz değişimi yönlendiren bir şey vardır. Belki de onaylamayacağını bildikleri şeyler yapıyorlar veya başka bir sebep olabilir. Yavaşça onlara çevrelerindeki değişen dünya hakkında sorular sorun. Tecrübelerinizi yaşlarında da paylaşabilir ve onların yalnız olmadıklarını hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Onları kademeli olarak sınırlamalarına yönelik güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olmalarını sağlayın.



Çocuklarınızla mümkün olduğunca iletişim kurun ve çocuklarınız için yaşamda gezinmeye çalıştıkları güvenli bir yer edin. Kendi güven ve güvenlerini kazanmaya çalışın, sosyal medya bağımlılıklarından uzak durduklarını ve böylece sağlıklı hobileri aşıp gerçek dünyadaki zorlukların daha iyi idare edilmesini sağlayın.

Kaynak Kadinpost.com https://www.kadinpost.net/dikkat-cocugunuzun-sorunlu-olabilecegine-iliskin-5-isaret/

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Dikkat! Çocuğunuzun Sorunlu Olabileceğine İlişkin 5 İşaret
Dikkat! Çocuğunuzun Sorunlu Olabileceğine İlişkin 5 İşaret
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/dikkat-cocugunuzun-sorunlu.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2019/01/dikkat-cocugunuzun-sorunlu.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy