WordPress nedir? Site Kurma Nasıl Yapılır?

WordPress Nedir? WordPress sizler için içerik yönetimini kolayca sağlayabileceğiniz, üstün niteliklerle donatılmış bir tasarım harika...

WordPress nedir? Site Kurma Nasıl Yapılır?

WordPress Nedir?
WordPress sizler için içerik yönetimini kolayca sağlayabileceğiniz, üstün niteliklerle donatılmış bir tasarım harikasıdır. WordPress sizlerden herhangi bir kod bilgisi beklemez ve tıklar aracılığı ile Web sitenizi oluşturup, site yönetiminizde maksimum performans göstermenizi sağlar. Bu donanım harikası ile sizler de internet sitenizde tıklar aracılığı ile kolayca yönetim sahibi olabilir, hatta saniyeler içerisinde binlerce içerik paylaşımında bulunabilirsiniz.
WordPress internet ortamının dışında dünyanın her noktasında adını duyurmuş, insanların ilk olarak tercih ettiği bir tasarım harikası haline gelmiştir. Peki, zirvedeki bu yerini WordPress nasıl korumaktadır? WordPress, üstün nitelikleri ile birlikte sizlere yönetim hakkında şahane bir hizmet sunmakla kalmıyor, kod bilgisi gerektirmemesi ile de sizlere büyük bir avantaj sağlamaktadır.

WordPress İle Site Kurma Nasıl Yapılır?
WordPress üstün nitelikli içerik yönetim sistemi olarak adını duyurmuş, artık pek çok insanın ilk olarak tercih ettiği bir tasarım haline gelmiştir. Yeni sürümlerinin sürekli güncellenmesi ve güncelleme tamamlanır tamamlanmaz dil desteği yayımlanması, WordPress’in ne kadar ilgi odağı haline geldiğini ispatlar niteliktedir. Sizler de bu şahane tasarımı nasıl kullanıp, kod gerektirmeden içerik yönetimini nasıl gerçekleştirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Öyleyse aşağıdaki maddeler doğrultusunda sizler de WordPress ile site kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • WordPress ile bir site açımı için sizler için temelde gereken iki unsur mevcuttur. Bunlar hosting ve domaindir.
  • İkinci aşamada ise temin etmiş olduğunuz hosting ve domaini kullanmanız şartı ile ücret ödemeden sizlerde WordPress’in üzerine alt yapısal bir kurulum gerçekleştirmelisiniz.
  • Kurmak istediğiniz site veya Web içeriğin elbette hangi kategoriden olacağını belirlemelisiniz. (sağlık, eğitim, moda, teknoloji vs)
  • Belirlemiş olduğunuz kategori ile bağdaşan bir adet tema belirlemesi yapmalısınız ve bu temanın seçtiğiniz kategori ile bağdaşır bir durumda olması site veya Web içeriğe olan ilgiyi arttırmakla birlikte site içi ziyaret sayınızda arttırmanız için bir avantaj olacaktır.
  • Seçmiş olduğunuz tema satın alınır ve WordPress üzerine bu tema uygulanır.
  • Sitenin şuan %90’nını oluşturmuş oldunuz.
  • Son aşamada ise sitenizi değişik içeriklerle kişiselleştirebilir, daha ilgi çekici hale gelmesi için keyfinizce içerik ekleyebilirsiniz.
Yukarıda belirtilenler eşliğinde sizlerde WordPress nedir öğrenebilir, WordPress ile site kurma hakkında detaylı bilgi sahibi olmanın yanında, WordPress’in işleyişi hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Tasarım harikası olan WordPress üstün nitelik ve işleyişi ile sizleri de kendine hayran bırakacaktır.


KadınPOST - Kadınlar Mekanı

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : WordPress nedir? Site Kurma Nasıl Yapılır?
WordPress nedir? Site Kurma Nasıl Yapılır?
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/09/wordpress_nedir_site_kurma_nasil_yapilir_h365_f09c7.jpg
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/wordpress-nedir-site-kurma-nasl-yaplr.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/wordpress-nedir-site-kurma-nasl-yaplr.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy