Uzun vadeli güzellik sırları nelerdir ?

Aceleniz olduğu zamanlarda uygulayabileceğiniz hızlı ve kalıcı güzellik çözümlerini hep birlikte öğrenelim. Bildiğiniz gibi güzelliğe dair...



Aceleniz olduğu zamanlarda uygulayabileceğiniz hızlı ve kalıcı güzellik çözümlerini hep birlikte öğrenelim. Bildiğiniz gibi güzelliğe dair tüm makyaj malzemeleri ciddi bir test sürecinden geçmektedirler. Güvenle kullanabileceğiniz makyaj ürünlerini alırken dikkat etmemiz gerekir Çünkü bu ürünler gün boyu cildinizde kaldığı için kaliteli ve iyi ürünlerin olması gerekir. Makyaj yapmaya ilk başladığınız zamanlarda denemeler yapmak çok önemlidir. Evde Kendi başınıza farklı makyaj stillerini yaparak bir kaç küçük deneme ile iyi bir sonuç alabilirsiniz. Ancak birkaç basit rutin geliştirerek kendi görünüşünüzü daha güzel yansıtabilir ve aynı zamanda daha çekici görünebilirsiniz. Çünkü bir yerden sonra makyaj sizin kimliğinizin bir parçası haline gelmektedir.Özellikle bir tarz arayışına girdiyseniz farklı makyaj ürünleri size fazlaca ilham verecektir.

Bir kadının bakım sırları nelerdir ?

Güzelliğinizi bir ömür boyu korumak vücudunuza yapabileceğiniz en güzel şeylerden biridir Çünkü kendinizi tanımak ve güzelliğinizin farkında olmak sizi güçlü kılacaktır. Güzelliğinizle göz kamaştırmak istiyorsanız aşağıda belirteceğim 7 kuralı uygulayarak güzelliğinizi farklı bir şekilde taçlandırabilirsiniz. Güzellik denen şey herkese göre değişir. Çünkü güzellik göreceli bir kavram olduğu için kimi insanlar için İncecik bir bel ölçüsü kimi insanlar için güzel yüz hatları kimisi içinde güler yüzlü olmak yeterlidir. Bu yüzden güzel olma takıntısını bir kenara bırakarak bunun yerine nasıl daha bakımlı olabilirim sorusunu kendinize sormanız gerekir. Bakımlı bir kadın olmak sandığınız kadar zor bir şey değildir. 

Sadece ufak tefek dokunuşlarla ve vücudunuzun temel ihtiyaçlarını bilmeniz bile sizi diğer insanlardan ayırarak büyük bir fark yaratmanız anlamına gelir. Birinci kural bir kadının yüzü ne kadar güzel olursa olsun saçlarının dağınık ve kirli olması diğer insanlar tarafından kötü bir intiba uyandırmasına sebep olur. Bu yüzden mutlaka saçların bakımı ve temizliği çok önemlidir. Kaşlar gözlerin aynasıdır diye boşuna söylenmiş bir söz değildir. Çünkü gözler bir insanı güzel ve çekici görünmesini sağlayan en etkili uzuvlardan birisidir. Yüzünüzdeki ifadeyi en doğru şekilde düzenleyen etkenlerden biridir kaşlarınız. 

En geç 2 haftada bir toparlanması gerekir aslında bu küçük bir detaymış gibi görünsede bir insanın yüzüne bakıldığında ilk dikkat çeken yer kaşlardır. Ve bakımlı bir cilt sıcak yada soğuk havalarda tahriş olan ve çatlayan yüzünüzün bakımını her gün detaylı bir şekilde yapmanız gerekir. Çeşitli maskelerle ve peelinklerle yüzünüzdeki lekelerden bir şekilde kurtularak canlı ve pırıl pırıl bir cilde sahip olabilirsiniz. Cilt denince ilk olarak insanın yüzüdür. Ancak vücudun diğer tüm bölgelerinin bakımı düzenli aralıklarla yaptırmak gereklidir.

Makyajsız güzellik olmaz.

Makyajsız güzellik olmayacağını bilmeyeniniz yoktur. Makyaj kadınların vazgeçemediği önemli detaylardan biridir. Ancak makyaj yapılırken bazıları yanlış makyaj sonucunda güzel görünmesi gerekirken tam tersine çirkin bir görüntüye ulaşmaktadırlar. Mutlaka makyaj yapmanın püf noktalarını ve en ince detaylarını öğrenmeniz gerekir. Eller ve tırnaklar dışarıdan bakıldığında ilk olarak göze çarpan yerlerdir. Pürüzsüz tırnaklar ve temiz manikür kişiyi oldukça bakımlı gösterir. 

Giyim, makyaj ve cilt bakımından sonra saçlarlarınıza ve vücudunuza uygun bir kombin oluşturmalı ve kesinlikle renk uyumlu giyinmelisiniz. Giyilen kıyafetlerin vücuda tam olarak oturması ve şık ayakkabılar uygun giyilmesi gerekir. Bu şekilde hem daha bakımlı hemde daha güzel bir görüntü elde etmiş olursunuz. Ve son olarak teninize uygun güzel bir parfüm ile dışarıdan bakıldığında güzel ve bakımlı görünen birinin yanına yaklaştığınız zaman kokusundan etkilenmeniz gerekir. Böylece bir bütün olarak bakımlı temiz ve şık bir görünüm sağlamış olursunuz.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Uzun vadeli güzellik sırları nelerdir ?
Uzun vadeli güzellik sırları nelerdir ?
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2017/11/uzun_vadeli_guzellik_sirlari_nelerdir_h21_7ceea.png?v=c7fd88fba41ead9d61474365f83225ee
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/uzun-vadeli-guzellik-srlar-nelerdir.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/uzun-vadeli-guzellik-srlar-nelerdir.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy