Suna Dumankaya Sivilce İzleri İçin Maske

Lokman Torunu Olarak Dünyaya Gelmek 1958 yılında Van'da dünyaya gözlerini açan Suna Dumankaya, Türkiye'nin ilk lokman hekimi olu...



Lokman Torunu Olarak Dünyaya Gelmek

1958 yılında Van'da dünyaya gözlerini açan Suna Dumankaya, Türkiye'nin ilk lokman hekimi olup 110 yaşına kadar tüm bildiklerini torununa aktarmaya çalışan Fatma Öktem'in torunu olma şansıyla dünyaya gelmiştir. Anneannesinin bilgileri Dumankaya'nın hayatına yön vermiş, yaptığı ve yapacağı her işi sağlık ve güzellik üzerine mucizevi karışımlardan yola çıkarak uygulamıştır.

Suna Dumankaya'nın Kitapları

2007 yılında Yeditepe Üniversitesi ile işbirliği içerisine giren Suna Dumankaya'nın; Meslek Sırlarım, Doğal Sağlık ve Güzellik, Güzellik Sırlarım, Mucizevi Formüller ve Doğal Güzelliğin Sırrı olmak üzere yazdığı beş adet kitap vardır.

Sivilce İzlerini Geçirmeye Yardımcı Olan Mucizevi Formüller

Son zamanlarda televizyon programlarına sık sık davet edilmesiyle de iyice tanınan Suna Dumankaya sivilce izleri için maske formülleriyle halkın ilgisini çekmiştir. Yapımı ve uygulanışı oldukça basit olan, sivilce izlerine doğal çözüm getiren bu etkili karışımlar şunlardır:

1 - Maske malzemeleri: Yumurta akı, limon suyu, bal, maya.

Uygulanışı: Bir adet yumurtanın ak olan kısmı ayrılır. Bir çay kaşığı bal ve limon suyunun üstüne iki yemek kaşığı kadar maya eklenir. Ayrılan yumurta akı ile bu malzemeler iyice karıştırılır. Yüze sürdükten sonra yaklaşık 20 dakika yüzde bekletilen maske, çok soğuk olmayan suyla güzelce yıkanır. Bu işlemin haftada bir kez uygulanması önerilir.

2 - Maske malzemeleri: Taze bakla, badem yağı.

Uygulanışı: Taze bakla haşlanıp ezilir. Ezilen bakladan bir çay kaşığı kadar alınıp bir kaba koyulur. Badem yağından da bir yemek kaşığı alınıp, taze baklanın olduğu kaba ilave edilir. Bu iki malzeme karıştırıldıktan sonra cilde maske gibi uygulanır. İlk maskede olduğu gibi bunda da 20 dakika kadar bekletilir ve yüz yıkanır. Haftada bir uygulanması yeterlidir.

3 - Maske malzemeleri: Menekşe, sıcak su.

Uygulanışı: Menekşe çiçeği, önceden kaynatılmış olan suda bekletilir. Demini aldıktan sonra suyu süzülür. Bu menekşe suyu, gözenekleri açarak cildin temizlenmesine olanak sağlar. Her gün sabah uyanınca ve gece yatmadan önce cildin bu su ile temizlenmesi tavsiye edilir.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Suna Dumankaya Sivilce İzleri İçin Maske
Suna Dumankaya Sivilce İzleri İçin Maske
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2017/12/suna_dumankaya_sivilce_izleri_icin_maske_h72_daf18.jpg?v=b3163b3f7a9675c4e25c0112b961bff5
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/suna-dumankaya-sivilce-izleri-icin-maske.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/suna-dumankaya-sivilce-izleri-icin-maske.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy