Siyah Noktaları Yok Eden Üç Doğal Maske

Her insan gibi burun, çene ve alın gibi bölgelerinizde siyah nokta sorunu yaşıyorsanız, bu maske tarifleri tam size göre! Cildinizdeki s...



Her insan gibi burun, çene ve alın gibi bölgelerinizde siyah nokta sorunu yaşıyorsanız, bu maske tarifleri tam size göre! Cildinizdeki siyah noktalardan kurtulmak istiyorsanız hadi bu maskeleri yapmaya başlayın:

Yoğurt Maskesi ile Siyah Nokta Giderme

Evinizde yapabileceğiniz en kolay ve en çok işe yarayan tarifle başlayalım. İlk olarak yüzünüzdeki makyaj ve kiri temizleyin. Sonra 1 yemek kaşığı yoğurt ve yarım limon suyunu bir kasede güzelce karıştırın. Özellikle siyah noktalarınızın olduğu yüzünüzdeki bölgelere maskeyi elinizle sürün. Sürdükten sonra maske yüzünüzde kuruyana kadar bekleyin daha sonra ılık su ile yıkayın. İki günde bir olarak yoğurtlu maskeyi uygulayabilirsiniz. Yoğurdun içerisinde bulunan probiyotik bakteriler, cildinize daha canlı bir görünüm ve parlaklık katacaktır.

Maden suyu İle Siyah Nokta Giderme

İşte evinizde hemen hazırlayabileceğiniz kolay bir maske tarifi daha: Maden suyu ile siyah noktaları gideren maske! Uygulaması son derece kolay ve çok ekonomik bir yöntemdir. Özellikle duştan çıktıktan sonra yaparsanız çok daha fazla yararını görebilirsiniz. Doğal maden suyunu biraz bir parça pamuğun üzerine dökün. Cildinizdeki siyah nokta olan bölgelerin üzerine sabah akşam düzenli olarak sürün. 1 hafta boyunca düzenli uygulama yapmanız sonucunda hem siyah noktalardan kurtulacak hem cilt gözeneklerinizi sıkılaştırmış olacaksınız.

Kahve İle Siyah Nokta Giderme

Kahvenizi güzelce içtikten sonra fincanın dibinde kalan telveyi sakın çöpe atmayın! Çünkü kahve telvesi, cilt yüzeyinde bulunan ölü derileri temizleyerek siyah noktalarıyok ediyor. Kahve telvesini tek başına uygulayabileceğiniz gibi içine birkaç damla üzüm sirkesi ya da limon suyu ekleyerek de uygulayabilirsiniz. 1 fincan içtiğiniz Türk kahvesinin telvesini küçük bir kaseye koyun. İçerisine 1 tatlı kaşığı oda sıcaklığında bekletilmiş su ve isteğinize göre birkaç damla üzüm sirkesi ya da limon suyu ilave edin. Yüzünüzdeki siyah nokta olan bölgelere, hassas ve dairesel hareketler ile masaj yaparak güzelce sürün. 10 dakika kada kurumasını bekledikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Haftada iki ya da üç defa Türk kahvesi telvesi ile siyah nokta giderici maskenizi yaparak, siyah noktalarınıza elveda edebilirsiniz. Ayrıca bunların yanında kahvenin içeriğinde bulunan doğal yağ sayesinde de cildiniz nemlenerek daha parlak bir görünüme kavuşacaktır.

Siyah Noktaları Gideren Diğer Yöntemler

Siyah noktalardan kurtulmak ve oluşmalarını önlemek için günlük olarak bazı uygulamalar yapabilirsiniz. Bunlar:

1. Cilt tipinize göre uygun bir ürün yardımıyla cildinizi her sabah ve akşam temizleyin.
2. Günlük kullanım için çok ağır makyaj yapmayın ve özellikle yaz mevsiminde cildinize fondöten sürmekten kaçının.
3. Cildinizi ve tüm vücüdunuzu içeriden nemlendirmek ve arındırmak için günde en az 2 litre su için.
4. Çok yorgun olsanız dahi yüzünüzdeki makyajı temizlemeden asla uyumayın. Yoksa yüzünüzdeki gözenekler tıkanır ve cilt sağlığınız bozulur. Bunlarla birlikte cildinizde siyah noktalar meydana gelir.
5. Yaz aylarında dışarı çıkmadan önce mutlaka cildinize en az 50 faktörlü güneş kremi uygulayarak dışarı çıkın. Aksi takdirde yüzünüzde başta güneş lekeleri olmak üzere, güneşin zararlı UV ışınlarından dolayı birçok cilt problemi zamanla meydana gelebilir.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Siyah Noktaları Yok Eden Üç Doğal Maske
Siyah Noktaları Yok Eden Üç Doğal Maske
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2017/11/siyah-noktalari-yok-eden-uc-dogal-maske_0fe42.jpg?v=31d41e9f94745355d86bd0f6a8492cf5
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/siyah-noktalar-yok-eden-uc-dogal-maske.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/siyah-noktalar-yok-eden-uc-dogal-maske.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy