Sağlıklı ve Güzel bir Cilt İçin 6 İpucu

Pürüzsüz, sivilcesiz, lekesiz, porselen gibi sağlıklı bir cilde sahip olmayı kim istemez? Elbette hepimiz isteriz ve bu isteğimiz nedeniyl...



Pürüzsüz, sivilcesiz, lekesiz, porselen gibi sağlıklı bir cilde sahip olmayı kim istemez? Elbette hepimiz isteriz ve bu isteğimiz nedeniyle piyasada satışa sunulan envai çeşit güzellik ürünlerine azımsanamayacak harcamalar yaparız. Peki evde, elimizdeki imkanlarla, çok çok düşük maliyetlerle cildimizi güzelleştirme imkanımızın olduğunu bilseydiniz yine de bu harcamaları yapar mıydınız? Hayır dediğinizi duyar gibiyim. O halde gelin sağlıklı ve güzel bir cilt için hazırladığımız 6 ipucuna bakalım:

1) Çay Ağacı Yağı
Bir iki damla çay ağacı yağını sabah ve akşam olmak üzere bir kez sivilceli bölgeye sürerseniz hem o bölgenin temizliğini sağlamış olursunuz hem de sivilcenin iyileşme sürecini hızlandırmış olursunuz. Ayrıca aynı şekilde herpes (uçuk) olan bölgeye de sürerek iyileşmeye yardımcı olabilirsiniz.
2) Maden Suyu ve Limon
Maden suyu ve limonu tonik olarak kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bir çay bardağı maden suyunun içerisine 3-4 damla limon suyu ilave etmek. Bu karışımı günlük olarak yüzünüzde kullanabilirsiniz. Hem yüzünüzdeki gözeneklerin sıkılaştığını hem de yüzünüzdeki sivilce ve siyah nokta oluşumunuzun azaldığını fark edeceksiniz.

3) Aloevera
Düzenli kullanımda cildinizde oluşan renk farklılıklarının giderilmesine yardımcı olur. Cildinizi nemlendirir, ciltteki yağ dengesini sağlar, cildi gençleştirir kısaca sağlıklı ve güzel bir cilt için mucize niteliğindedir aloevera.

4) Bal
Yüzünüze yetecek miktarda balı maske şeklinde yüzünüze uygulayabilirsiniz. Bal cildinizin nemlenmesini sağlar, cildinizde var olan tahrişi iyileştirir, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar, akne semptomlarını azaltarak yüzünüz ışıl ışıl parlamasını sağlar.

5) Buz
Gözaltlarınızın şişmesinden ve yüzünüzün belli bölgelerindeki kızarıklıklardan şikâyetçiyseniz bir adet buzu ince bir kumaşa sararak gözaltlarınızda ve yüzünüzdeki kızarıklıklarda gezdirerek şikâyetlerinizden yüksek oranda kurtulabilirsiniz.

6) Lavanta Çayı
Lavanta çayını düzenli aralıklarla içerseniz cildinizdeki duruluğu, aknelerdeki azalmayı siz de fark edeceksiniz. Dikkat, çevrenizdekilerin “Yüzün için ne kullanıyorsun? , muhteşem görünüyor!” sorularına maruz kalabilirsiniz.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Sağlıklı ve Güzel bir Cilt İçin 6 İpucu
Sağlıklı ve Güzel bir Cilt İçin 6 İpucu
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/01/saglikli-ve-guzel-bir-cilt-icin-6-ipucu_6346c.jpg?v=9485092e058abbb9bc490c2273e7ff54
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/saglkl-ve-guzel-bir-cilt-icin-6-ipucu.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/saglkl-ve-guzel-bir-cilt-icin-6-ipucu.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy