Kusursuz Gelin Makyajı

Kusursuz gelin makyajı için pek çok detayı değerlendirmek ve cildi iyi analize etmek gereklidir. Makyaj malzemelerinin uygun miktarlarda ...



Kusursuz gelin makyajı için pek çok detayı değerlendirmek ve cildi iyi analize etmek gereklidir. Makyaj malzemelerinin uygun miktarlarda kullanılmasıyla yapılacak olan gelin makyajı daha doğal ve kusursuz duracaktır. Cilt yüzeyindeki renk tonu ne kadar dengeliyse cildiniz o kadar genç ve canlı görünecektir. Öncelikli amaç kusurları kapatmak ve daha taze ve daha güzel görünmektir.

Gelin Makyajında Ürünleri Doğru Şekilde Kullanmalısınız
Kusursuz gelin makyajı yapılırken kullanılacak olan fondöten ile bütün yüzü kaplamak çok sakıncalıdır. Ağır fondötenle cilt olduğundan daha kırışık görünecektir. Ayrıca hafif renkli bir nemlendirici ve kapatıcı kullanmak önemli bir gerekliliktir. Göz çevresindeki koyu renkleri ve çizgileri yok etmek için kapatıcı uygulanacaksa mutlaka fondötenden sonra uygulanması iyi olacaktır.

Kusursuz bir görünüm için mutlaka pudrayı kullanmaktan çekinmemelisiniz. Yüzdeki T bölgesine yani burun çevresi ve alında parlamaya karşı yeterli miktarda uygulanmalıdır. Allık seçimi ise pembe tonlarında yanaklara uygulanmasıyla tamamlanmalıdır.

Gelin Makyajının Gelinlikle Uyumu
Kusursuz gelin makyajı için ayrıca gelinliğe ve düğün yerine uygun bir tarzda makyaj seçimi olmalıdır. Çok görkemli bir mekanla kır düğünündeki makyaj aynı stilde olmayacağı için düğün konseptinin de göz önünde bulundurulması önemlidir.Hem kalıcılığı olsun hem de fotoğraflarda daha iyi görünsün istiyorsanız parlatıcı yerine ruj kullanmalısınız. Kalıcı olmasına da özen göstermelisiniz. Klasik ve modası geçmeyen bir makyaj stili tercih etmeniz doğal bir güzelliği sergilemenizi de sağlayacaktır.

Kusursuz bir makyaj için saç renginiz de önemli bir veridir. Örneğin; koyu saç rengine sahipseniz canlı renkleri, açık saç rengine sahipseniz de pastel tonları makyajınızda kullanmalısınız.
Cilt renginiz açık olduğu zaman da çok koyu ve baskın renk tonlarını tercih etmeden makyaj seçeneğini değerlendirmelisiniz. Gelinliğinizle makyaj uyumunun önemini de asla unutmamalısınız. Görkemli bir gelinliğiniz varsa tabi ki sade bir makyaj tercihi doğru ve uygun olmayacaktır.

Kusursuz bir makyajın her zamankinden daha çok önemli olduğu düğün gününüzde muhteşem bir gelin olmanız, doğru seçimler ve profesyonel makyaj uygulamaları ile mümkün olurken kaliteli makyaj ürünleri seçimi de makyajınızın görünümünü ve güzelliğini ciddi şekilde etkileyecektir.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Kusursuz Gelin Makyajı
Kusursuz Gelin Makyajı
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/01/kusursuz_gelin_makyaji_h126_cb8ed.jpg?v=2ab6fd6fa934a5df78b2839f812c8b33
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/kusursuz-gelin-makyaj.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/kusursuz-gelin-makyaj.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy