Kırmızı Reishi Mantarı Şifa Saçıyor

Uluslararası Kanser Ajansının son olarak 2012’de yayınladığı kanser oranları bir kez daha insanları düşündürdü. Sonuçlar ortada dünyada...


Uluslararası Kanser Ajansının son olarak 2012’de yayınladığı kanser oranları bir kez daha insanları düşündürdü. Sonuçlar ortada dünyada toplam bir yılda 14.1 milyon yeni kanser vakası gelişmiş ve 8.2 milyon kansere bağlı ölüm meydana gelmiştir ve maalesef oranlar her geçen gün artmakta. Bu tip oranları ve ölümleri azaltmak amaçlı bilim insanları geçmişte sadece saray halkının tedavisi için kullandığı  kırmızı reishi mantarı ile ilgili çalışmalarını hızlandırmış durumda. Reishinin Japonya halkındaki adı  ‘ölümsüzlük mantarı’ olarak bilinmekte. Mantarın özünden kahve, yeşil çay,sabun ve hatta şampuan bile yapılmakta.
Sonuçlar umut vaat ediyor.
    
1.Kilo vermeye yardımcı
Reishi mantarının odunsu yapısı sayesinde tek başına kullanmak pek mümkün değil bu sebeple zayıflamaya yardımcı olan formülünde yeşil çaydan destek alınmakta. Çay formunda aç bir şekilde günde bir demlik bitirilecek şekilde uzmanlar Reishi mantarlı yeşil çayın içilmesi gerektiğini söylemekteler. Kullananların çoğu 6 ay gibi kısa süre içerisinde 20 kilo verdiklerini söylediler. Dr.Soner Dileklen bu çayı kullanan hastalarından bir şikayet gelmediğini belirtti.

2.Kansere Karşı Hücreleri Korumakta
Amerika’da kanser araştırma laboratuarlarında elde edilen sonuçlara göre Reishi mantarından elde edilen ganoderik asitin göğüs kanseri hücrelerinin büyümesini ve yayılmasını engellemiş durumda. Her 4 kadından 1’ini göğüs kanserinden kaybettiğimiz şu yılda araştırmalar tüm göğüs kanseri hastalarına umut verecek gibi görünüyor. Mucize mantar gögüs kanserinin yanı sıra kemoterapi sonucu oluşan morfin bağımlılığını da azaltmakta.

3.Kolesterolü Düşürüyor
Reishi mantarı bünyesinde bulunan Adenosin maddesi sayesinde kandaki kötü kolesterol olarak bilinen LDL kolestrolü ve trigiliserini düşürdüğü ortaya çıktı. Kötü kolesterollerin yanı sıra iyi kolesterol olarak tabir edilen HDL kolestrolün yükselmesine yardımcı.

4.Hipertansiyon Etkisi
Reishi uzun yıllar uzak doğu ülkelerinde yüksek kan basıncını düşürmek için kullanılmıştır. Hipertansiyona sebebiyet veren bir enzim olan ACE , kırmızı reishi mantarından elde edilen ganodermik asit B ve D sayesinde kan basıncını düşürüp hipertansiyona ilaç olmakta.

5.Karacağer ve Böbrekleri Koruyor
Hücresel DNA’yı oksidatif hasarlara karşı koruyan bileşenler içermekte olduğu tespit edildi. Reishi özütünün özellikle bu organları ultraviyole ışınlara karşı koruduğu da araştırmalar sonucu kanıtlanmış durumda.

6.Güzelliğinizde Bile Etkili
Lucidiumun özünden elde edilerek satışa çıkarılan sabunun ciltteki hücreleri yenileyip güneş lekelerini neredeyse yok ettiği ortaya çıktı. Aynı mantarın bir diğer özütüyle yapılan şampuanın da saç derisindeki yaraları gidermekle beraber saç dökülmelerini de azalttığı klinik olarak kanıtlandı.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Kırmızı Reishi Mantarı Şifa Saçıyor
Kırmızı Reishi Mantarı Şifa Saçıyor
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/02/kirmizi_reishi_mantari_sifa_saciyor_h167_45d46.jpg?v=761153068dddb516df474675662a6bd4
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/krmz-reishi-mantar-sifa-sacyor.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/krmz-reishi-mantar-sifa-sacyor.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy