Aşk Acısından Kurtulmanın 5 Yolu

Herkesin hayatında iz bırakan, bir türlü unutamadığı, dost meclislerinde adını sayıklayıp arkadaşlarını bezdirdiği bir aşkı mutlaka olm...


Herkesin hayatında iz bırakan, bir türlü unutamadığı, dost meclislerinde adını sayıklayıp arkadaşlarını bezdirdiği bir aşkı mutlaka olmuştur. Eğer sizin olmadıysa da bu hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmez. Siz en iyisi bu ufak listeyi cüzdanınızın bir köşesinde saklayın.

  1. Kendi başınıza uzun zaman geçirmekten kaçının
Her insan tek başına kaldığında düşüncelere dalar ve bir anda kendini hiç istemediği bir duygu durumunda bulabilir. Aşk acısı çeken biri için tek başına kalmak eşittir o kişiyi düşünmektir. Yalnız kalmamaya özen gösterin. Evden uzaklaşın, arkadaşlarınızla aktiviteler yapın.

  1. Eski Fotoğraflardan, Anılardan Kurtulun
Unutmayın ki fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmayabilir. Bir zamanlar mutluydunuz o kişiyle belki evet, ama artık o günler geride kaldı ve eğer bitip gittiyse fotoğraflarda sürüp gitmesinin kimseye hiçbir faydası olmaz. Gözünüzü karartın ve anılardan artık kopun.

  1. Etrafınızdakilere Şans Verin
Ne kadar klişe gibi görünse de dün artık dünde kaldı. Geçmişe bağlı kalmak demek kendimizi kısıtlamak, tek bir noktaya takılıp kalmak demektir. Bunu yaptığımızda hem aşk acısı ilk günkü gibi taze kalır; hem de bizler etrafımızdaki yeni insanlara şans veremeyiz. Kim bilir belki de eski sevgilinizle yakalayamadığınız mutluluk bir başka insanda saklıdır.

  1. Aşka Olan Bakış Açınızı Değiştirin
Aşkı hayatınızın tek mutluluk kaynağı olarak görmekten vazgeçin. Hayat değerlidir ve onu değerli yapan milyonlarca güzellik vardır. Bu güzellikleri görmeye çalışın. Unutmayın ki aşk bu güzellikleri sadece biraz daha güzel gösterebilir, ama onları yaratan birincil sebep değildir. Aşk acısı da aynı şekilde güzelliklerin var olduğu gerçeğini değiştiremeyecek kadar yapay bir oluşumdur.

  1. Arkadaşlarınızı Bilgilendirin
Buraya kadar artık kararınızı vermiş, kendinden emin, aşk acısından kurtulmaya istekli bir hale gelmiş olmalısınız. Eğer değilseniz lütfen önceki önerileri o malum kişiyi iki dakikalığına aklınızdan çıkarmaya çalışarak tekrar okuyun. İnsan duygusal olduğu kadar rasyonel de bir varlıktır. Yeni bir başlangıç yapmak ve geçmişten kurtulmak sizin elinizde, bunu sakın unutmayın. Atmanız gereken son adım ise aldığınız kararı yakın çevrenizle paylaşmak. Onlar da emin olun en az sizin kadar sevinecekler. Fakat bu adımı atmanızdaki asıl sebep ilerde arkadaşlarınızın yanında artık o malum kişiden bahsetmeye yüzünüz olmayacak olması. Bizler kabul etsek de etmesek de toplum için toplumla yaşarız. Bu psikolojik baskı unsuru emin olun düşündüğünüzden çok daha fazla işe yarayacak.

Evet, artık hazırsınız! Yeni hayatınızda mutluluklar. Unutmayın hayat sonsuz güzellikle ve iyi insanlarla doludur. Geçmişi geçmişte bırakıp keşfe çıkın!

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Aşk Acısından Kurtulmanın 5 Yolu
Aşk Acısından Kurtulmanın 5 Yolu
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2017/12/ask_acisindan_kurtulmanin_5_yolu_h93_6b772.png?v=cdb2f0e4cd9fb493dcf553d7baa4c6a8
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/herkesin-hayatnda-iz-brakan-bir-turlu.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/herkesin-hayatnda-iz-brakan-bir-turlu.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy