Eski Sevgiliyi Unutmanın Yolları

İlk gün ki heyecanı koruyan tek şey her sabah gözlerini açtığında her harfinin tebessüm ettirdiği bir günaydın mesajıydı ondan gelen herke...



İlk gün ki heyecanı koruyan tek şey her sabah gözlerini açtığında her harfinin tebessüm ettirdiği bir günaydın mesajıydı ondan gelen herkes günaydın diyebilirdi fakat günaydın lafıyla gününü güzelleştiren onun varlığıydı .

Belki de yine bir sabah aynı heyecanla aynı telefona onlarca aynıyla aynı mesaja baktın ve mesaj da yazan da “olmuyor bitsin “ kelimesiydi sahiden de bu kadar basit mi diye sordun belki de kendine üzüldün, ağladın kimse seni duymadı gerçi duysaydın da bir şey farkeder miydi ? İşte o zaman öğrendin yalnız kalmayı o an senin için  zaman  durdu dimi ? Zamana bırakmayı zamana bıraktınız zaten bilir miydiniz saatlerce tavana , dışarıya bakmayı bilmiyordunuz ama öğrenmek zorundaydınız neden ben diye sakın sormayın bu her insanın başına geliyor ve asla ümidinizi kaybetmeyin yalnız değilsiniz.

Şu ara en büyük düşmanın geçmek bilmeyen zaman biliyorum , belki çareyi dışarı atmakta bulursun ama nafile sokakların caddelerin dili olduğunu öğreneli çok oldu.

Kendini kandırmaya devam ediyorsun onu hala severek şunu düşünüyorsun belki de ne onla ne de onsuz yaşayabilirim diyorsun ama şunun farkına varmalısın onsuz senelerce yaşadın. Yüzüstü bırakılmak üzer ama o bırakanı sevmek daha çok üzer. 

Peki ne yapabilirim dediğinizi duyar gibiyim bunu pek çok yolu var birazdan bahsedeceğim ama ilki kendinize inanmak unutmayın siz istemeden hiçbir şey olmaz.

UNUTMA YOLLARI NELERDİR ? 
İlk olarak onu sosyal medyalardan engelleyin bakın çıkarın demiyorum engelleyin size ulaşabileceği hiçbir bağınız kalmasın çünkü her katil mutlaka cinayet mahallîne uğrar bu adımı yaptıysanız kendinize bir ilgi alanı bulun sesiniz mi güzel gidin koroya katılın ya da tiyatro,santraç kulüplerine gidin emin olun ki yeni bir çevre size iyi gelecektir.

Asla unutmak için birini kullanmayın sizin acınız bir başkasını yakar , kısa gezilere haftalık tatillere gidebilirsiniz gidin kapatın telefonunuzu biraz kafa dinleyin toparlanın.
Çikolata yiyebilirsiniz mesela biliyorum kulağa güzel geliyor çünkü çikolata da aşk hormonu var biraz olsun rahatlar mutlu olursunuz.
Bir defter alın içine ona karşı olan kırgınlığınızı ona diyemediklerinizi yazın ve yakın içinizi dökün hatta ağlayın hıçkıra hıçkıra içinizdeki acıyı atın unutmayın ki en güzel gülenler en çok ağlayanlardır bu hayatta hiçbir şey sürekli değil unutmayın gerekirse bunu not alın , bir blog yapabilirsiniz  yaşadıklarınızı yazar sizin gibi hisseden sizi anlayabilecek insanlarla buluşur rahatlarsınız.

Ve son olarak kimse sizden değerli değil bunu unutmayın..

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Eski Sevgiliyi Unutmanın Yolları
Eski Sevgiliyi Unutmanın Yolları
https://www.kadinpost.com/images/haberler/2018/01/eeski-sevgiliyi-unutmanin-yollari_39ff2.jpg?v=c59cdb607bd5a272a3da8602fd9bdd0a
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/eski-sevgiliyi-unutmann-yollar.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/eski-sevgiliyi-unutmann-yollar.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy