2018 Dantel Detaylı Gelinlik Modelleri

Eşsiz bir gelinliğe sahip olmak her kadının rüyasıdır. 2018 yaz sezonu gelinlik modelleri kusursuz ve romantik olmasının yanı sıra dantelin ...

Eşsiz bir gelinliğe sahip olmak her kadının rüyasıdır. 2018 yaz sezonu gelinlik modelleri kusursuz ve romantik olmasının yanı sıra dantelin yine ön plana çıktığını görüyoruz. Gelinliğin kesimi kadar kullanılan kumaşın ve dantelinde görünümde etkisi oldukça fazladır. Dantelli gelinlik denildiğinde ilk akla gelen Fransız dantelidir. Çoğu tasarımcı gelinler için rahat ama klasikten uzak zarif tasarımları sunuyor.

Dantelli gelinlik modelli seçerken önemli bir kaç nokta vardır. Kullanılacak olan dantelin seçtiğiniz gelinlik modeline uygunluğu çok önemlidir.Dantelin asil bir görüntü oluşturması için abartıdan uzak zarif bir şekilde vurgulanması gerekiyor. Dantelde kullanılan desen sizi olduğunuzdan daha zarif ve ince gösterebilirken yanlış bir dantel modeli sizi abartılı ve olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir.

2018 Dantel Gelinlik Modelleri Fiyatları
2018 Dantel Detaylı Gelinlik Modelleri arasında tasarımlarda öne çıkan Fransız danteli modelleri kullanılıyor. Fransız dantelinin kullanıldığı gelinlikler daha gösterişli ve pahalı olmaktadır. Gerçek Fransız danteliyle hazırlanmış bir gelinlik 4000TLnin altında değildir. Ancak gelinliklerde kullanılan her dantel Fransız danteli değildir. Bütçenize daha uygun dantelli gelinlik tasarımlarıyla da hayalinizdeki gelinliğe sahip olabilirsiniz.



2018 Dantel Kol Gelinlik Modelleri
2018 dantelli gelinlik modelleri arasında dantel en çok kol detayında kullanılmaktadır. Farklı kol kesimleriyle dantelli yetim kol, dantelli uzun kol, dantelli yarım kol ve farklı kesimlerde yaka modelleriyle zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kraliyet düğün konseptinden ilham alınarak moda olan dantel uzun kollu gelinlik modelleri farklı yaka ve etek kesimleriyle en fazla tercih edilen 2018 gelinlik modelleri arasında yer almaktadır. Geniş kalçalara sahip gelinler daha çok A kesim uzun dantel kollu gelinlik modellerini değerlendirebilirler.

Yetim dantel kollu modeller de etek A kesim, balık ve prenses gibi seçeneklerle tasarlanan gelinlikler iri göğüslü ve geniş omuzlu bayanların yetim dantel kollu modelleri seçerek düğünlerinde gerçek bir prenses den farksız olacaklardır.



Kısa kollu dantel gelinlik modelleri hemen hemen her vücut tipine uygun tasarlanabilmektedir. Önemli olan gelinliğinizin kesiminde doğru karar vermektir. Romantiklik ve masumluğu ön plana çıkarmak isteyen gelin adaylarımız dantel kısa kollu, saten, A kesim bir gelinlik tercih ederek rüya gibi bir an yaşayabilirler.

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : 2018 Dantel Detaylı Gelinlik Modelleri
2018 Dantel Detaylı Gelinlik Modelleri
https://www.kadinpost.com/images/upload/image_212.png
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/2018-dantel-detayl-gelinlik-modelleri.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/09/2018-dantel-detayl-gelinlik-modelleri.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy