Tavuk Göğsü Kalorileri ve Sağlık Faydaları

Tavukgöğsü, iyi bir protein kaynağıdır ve düşük yağda ve düşük sodyumda bulunur. Tavukgöğsü, sıfır gram karbonhidrat sağlar, bu nedenle dü...


Tavukgöğsü, iyi bir protein kaynağıdır ve düşük yağda ve düşük sodyumda bulunur. Tavukgöğsü, sıfır gram karbonhidrat sağlar, bu nedenle düşük karbonhidratlı yiyeceklerdir. Tavukgöğsü çok yönlü olduğundan, sağlıklı bir diyete dâhil edilmeleri kolaydır.



Ama tavuk kalorileri zor olabilir. Tavukgöğsü büyüklüğü kalori sayısını etkileyecektir. Bir tavukgöğsü tek porsiyon yaklaşık üç ons veya avucunuzun boyutudur. Ticari olarak paketlenmiş birçok tavukgöğsü bundan daha büyüktür. Yani, tek bir göğsü yerseniz, muhtemelen tek bir porsiyondan daha fazla yiyorsunuzdur.

Ve tabii ki, eğer tavukgöğsünüzde cildinizi tutarsanız, yağ ve kalori sayımı çok daha yüksek olacaktır. Bir bütün tavukgöğsü, 366 kalori, 55 gram protein, 0 gram karbonhidrat, 14 gram yağ, 4 gram doymuş yağ ve 132 miligram sodyum sağlar. 

Hazırlama yöntemi ve eklediğiniz herhangi bir sos veya tatlandırıcı da büyük bir fark yaratabilir.
Çörek otunun üç onsu 170 kalori, 1 gram karbonhidrat, 11 gram yağ ve 15 gram protein sağlar. 
Bir orta boy kızarmış tavukgöğsü 364 kalori, 34 gram protein, 13 gram karbonhidrat, 18 gram yağ ve 697 miligram sodyum sağlar.

Tavuk Göğsünün Sağlık Faydaları
Tavukgöğsü, az yağlı bir proteinin mükemmel bir kaynağıdır.
Protein vücudunuzun kas kütlesini korumaya yardımcı olur ve ayrıca bir güç programına katılıyorsanız kas yapmanıza yardımcı olur.

Tavukgöğsü de çok iyi bir kaynaktır selenyum, fosfor, vitamin B6 ve niasin. Seçtiğiniz pişirme yöntemine bağlı olarak, tavukgöğsü de doğal olarak sodyumda düşüktür.

Tavuk Göğsü Seçme ve Pişirme
Önceden kesilmiş ve kullanıma hazır tavukgöğsü satın alabilirsiniz. Birçok market ve toplu depoda, dondurulmuş ve ayrı ayrı sarılmış tavukgöğsü de bulabilirsiniz. Bu uygun seçeneklerden birini satın alırsanız, beslenme bilgileri etiketini kontrol ettiğinizden emin olun. Bu tavukgöğsü çeşitleri daha fazla sodyum sağlayabilir.

Tavuk pişirirken, kümes hayvanlarını yemek güvenliği amacıyla uygun iç sıcaklığa ayarladığınızdan emin olun. Kemiksiz tavuk 170 derece Fahrenhayt iç sıcaklığa ulaşmalıdır, kemik-tavuk 180 derece Fahrenhayt ulaşmalıdır. Çiğ tavuk hazırladığınız yüzeyleri iyice temizlediğinizden emin olun. 
Tavuk buzdolabında tutulmalıdır. Tavuk da dokuz aya kadar dondurulabilir.

Tavuk Göğsü Hazırlamak için Sağlıklı Yollar
Tavukgöğsü hazırlama şekli, etinizin son yağ ve kalori sayısına yüzlerce kalori ekleyebilir.
Göğsü kavurmak, kaynatmak veya kaynatmak genellikle en sağlıklı hazırlama yöntemidir. Etin tereyağında veya yağda kızartılması ya da kızartılması, yağ ve kalori katacaktır. Ayrıca, barbekü sosu, zeytinyağı veya daldırma sosları gibi çeşniler eklemek kalori ve yağ alımınızı artıracaktır.

Tavuk Göğüs Tarifleri ve İpuçları
Hızlı ve kolay bir tavukgöğsü yemeğine mi ihtiyacınız var? Bu hızlı ve kolay  Tavuk Göğsü Patates ve Sebze  tarifi ile bir hafta boyunca diyet-dostu yemekleri sunmak için bir Pazar gecesi hazırlanabilir. Yemekleri önceden paketleyin ve buzdolabında saklayın, böylece uzun bir günden sonra eve döndüğünüzde hazır olurlar.

Ama unutmayın ki, düşük kalorili tavukgöğsü, farklı yemek tariflerinde de kullanabilirsiniz. Örneğin,   Düşük  Karbonhidratlı Doldurulmuş Tavuk Göğüsleri, düşük karbonhidratlı bir diyet uygularsanız yağsız proteinin tadını çıkarmanın lezzetli bir yoludur. Ayrıca en sevdiğiniz sağlıklı salata, sağlıklı çorba üzerine bir tavukgöğsü ya da sağlıklı bir öğle yemeği veya akşam yemeği için sebzeleri olan bir pide cebine tavukgöğsü ekleyebilirsiniz.

Bir Kelime
Unutmayın ki, tavukgöğsü diyetisyenler için sağlıklı, düşük kalorili bir gıda olsa da, herhangi bir yiyeceğin fazla kilo almasına neden olabilir. Kullanım  akıllı porsiyon kontrolü araçları ve stratejileri  bu gıda ile ve yemekler ve atıştırmalıklar hiç ulaşmak ve sağlıklı kiloyu korumak için.


KadınPOST - Kadınlar Mekanı

COMMENTS

Ad

Alternatif Tıp,1,Anne sütü,3,Beslenme Diyet,15,Cilt Bakımı,15,Çocuk Sağlığı,12,Gebelik,21,Güzellik Bakım,35,Hafta Hafta Gebelik,8,İlişkiler,18,Kadın Sağlığı,6,Moda,1,sAÇ BAKIMI,1,Saç Bakımı,2,Sağlık,65,Teknoloji,2,Yaşam,3,
ltr
item
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri : Tavuk Göğsü Kalorileri ve Sağlık Faydaları
Tavuk Göğsü Kalorileri ve Sağlık Faydaları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlUx4MG6y4xS-2UpIhbgTibRDo8gH18VRTqTELRT1zcOmWiwp5CRz4ZeTEDoqpVHbB0PzE3mE-2jlLloQLSDSvACcFE8VaJ95wr7HEvNjE77p-J3apJEbHgvZC-8fcmPilKUsHx22uGKGa/s1600/Tavuk+G%25C3%25B6%25C4%259Fs%25C3%25BC+Kalorileri+ve+Sa%25C4%259Fl%25C4%25B1k+Faydalar%25C4%25B1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlUx4MG6y4xS-2UpIhbgTibRDo8gH18VRTqTELRT1zcOmWiwp5CRz4ZeTEDoqpVHbB0PzE3mE-2jlLloQLSDSvACcFE8VaJ95wr7HEvNjE77p-J3apJEbHgvZC-8fcmPilKUsHx22uGKGa/s72-c/Tavuk+G%25C3%25B6%25C4%259Fs%25C3%25BC+Kalorileri+ve+Sa%25C4%259Fl%25C4%25B1k+Faydalar%25C4%25B1.png
Sağlık Akademisi - Güncel Sağlık Haberleri
https://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/08/tavuk-gogsu-kalorileri-ve-saglk-faydalar.html
https://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/
http://saglikakedemisi.blogspot.com/2018/08/tavuk-gogsu-kalorileri-ve-saglk-faydalar.html
true
3357305834627925263
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı TÜMÜ Devamını oku Cevap Cevabı iptal et Sil By Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİLER TÜMÜ SİZİN İÇİN ÖNERİLEN LABEL ARŞİVE ARAMA TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi bulunamadı Anasafaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pazt Sal Çar Per Cum Cumt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saatler önce Dün $$1$$ günler önce $$1$$ haftalar önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy